StoryEditor
VIŠE IH NE BACAMO! 

Čuvate li plutene čepove od vina? 15 načina za iskoristiti plutene čepove od vina

Nemojte bacati plutene čepove jer od njih možete napraviti čuda! U nastavku vam donosimo pregršt ideja.
Jessica Kielman

Pluteni čepovi od vina na eBayju već dugo imaju pravu protražnju među kreativcima. Pa čak i oni iskorišteni. Što rade s njima? Mogu se iskoristiti na milijun načina. Od njih možete napraviti podmetače, dekorativne predmete, mjesto za nakit... Za svakoga po nešto. 

Svaki pravi vinoljubac bi trebao imati barem jedan od ovih kreativnih projekata u domu. U nastavku potražite inspiraciju i 15 genijalnih ideja.

image
buzzfeed

Pluto odlično upija vodu i vlagu. Stoga nije loša ideja iskoristiti čepove za kupaonski tepih. Trebat će vam nešto više čepova i strpljenja ali isplati se!

image
amagicalmess

Ako imate praznu limenku i vruće ljepilo, pričvrstite plutene čepove na limenku i dobili ste originalnu posudu za držanje kuhinjskog pribora.

image
Jessica Kielman
image
Jessica Kielman

Ako ih međusobno zalijepite, možete dobiti simpatične podmetače za lonce i čaše.

image
Jessica Kielman

Uspomene na dobra putovanja začinjena još boljim vinima možete sačuvati i u obliku privjeska za ključeve.

image
4blog.info

Nekoliko plutenih čepova i iglica - i imate mjesto za nakit ili za podsjetnike i uspomene.

image
buzzfeed

Ako su vam dosadile ručke na starom ormariću, zamijenite ih plutenim čepovima. Ova je dekoracija idealna za vinske podrume sa stilom.

image
Pinterest

Pomalo rustikalno, a uklapa se u svaki interijer. Osvježite obični stari okvir tako da na njega zalijepite plutene čepove.

image
buzzfeed

Staru teglicu ili vazu ukrasite plutenim čepovima i unesite pravo malo osvježenje za svoje zelene ljubimce.

image
buzzfeed

Šampanjci i dobra vina često se otvaraju upravo za posebne prilike. Sačuvajte svaki od tih čepova, napišite datum i događaj te ih sakupljajte u velikoj staklenoj posudi. Dobit ćete predivan dekorativni detalj i mnogo lijepih uspomena na jednome mjestu.

image
4blog.info

Oni vješti s iglama i koncima zasigurno imaju svoj kutak na kojem drže sve potrebno. Osvježite kutak s novim originalnim držačima za igle koje ćete oslikati po svom ukusu.

image
Jessica Kielman

Naljepite na njih magnete i imate originalan ukras za frižider koji može poslužiti ili kao uspomena ili kao držač za fotografije i podsjetnike.

image
asmithofalltrades

Osmislite novi izgled zida svoje kuhinje - pomoću plutenih čepova. 

Hoćete li i dalje bacati plutene čepove? Minimalno je 15 razloga da to ne učinite, a sigurni smo da ćete ih i sami pronaći još i više.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2020 22:29