Čestitamo! 

D&D GOLD nagradni natječaj: Sretni dobitnik Daikin stylish klima-uređaj je..

 Daikin
Stylish je jedinica najkompaktnijeg dizajna dostupna na tržištu, koja je osvojila i Red Dot nagradu

Luksuzno ljetno izdanje D&D Gold još je kratko u prodaji, stoga požurite na kioske po dozu inspiracije kad je riječ o interijerima, dizajnu i arhitekturi.

Ljeto se polako približava kraju, a naše luksuzno izdanje D&D Gold, u kojem smo, u suradnji s tvrtkom Daikin, pripremili primamljiv nagradni natječaj, ostaje još kratko u prodaji. U nagradnom natječaju pozvali smo vjerne čitatelje da nam šalju zanimljive odgovore o tome kako se bore s nesnosnim vrućinama, a onaj najzanimljiviji, kako smo i obećali, nagrađujemo Daikin Stylish klima uređajem! Stoga, vrijeme je da objavimo i dobitnika.

image

Naslovnicu krasi crna kuća u Istri, okružena šumom s pogledom na Kvarnerski zaljev

D&D GOLD

ŠUMA ILI MORE?

No, prije bismo se zahvalili svim čitateljima i njihovim pozitivnim komentarima koje su nam slali, ne samo vezano za nagradni natječaj, nego i općenito za ovogodišnje ljetno izdanje. Podsjetimo, u našem pažljivo stiliziranom i sadržajno probranom časopisu, tradicionalno smo pripremili teme za sve ljubitelje arhitekture i dizajna, zaljubljenike u interijere te sve one koji prate kulturu stanovanja. I ove smo godine posjetili divne kuće diljem Hrvatske, a primijetili smo kako pogled na more više nije jedini uvjet za odabir lokacije i gradnju. Naime, sve se više cijeni i blizina šume u okružju. Tako su i kuće te stanovi koje vam ekskluzivno donosimo, povezani s prirodom, ali su ipak i u blizini mora.

Naslovnicu krasi crna kuća u Istri, okružena šumom s pogledom na Kvarnerski zaljev i otoke, a posjetili smo i spektakularnu betonsku kuću koja djeluje poput skulpture koju grli park-šuma Maksimir. Tu je i divna kuća na Braču, okružena maslinicima, koja je odličan primjer kako uspješno pomiriti vječna pitanja o gradnji u današnje doba u Dalmaciji.

DRVENI KOMADI

Oduševila nas je i moderna "lebdeća" kuća u Malinskoj, a posjetili smo i nekoliko stanova. Izdvojit ćemo onaj u Rovinju, uređen uz feng shui, s pogledom na zelenilo.

I velike fotoeditorijale na jedan smo način posvetili šumama i boravku na otvorenom. Statement drvene komade namještaja snimali smo pod krošnjama, a kreirali smo i idealnu ljetnu večer u vrtu.

image
Daikin

DAIKIN NAGRADNI NATJEČAJ

U našem nagradnom natječaju opisali smo i sve karakteristike Daikin Stylish klima uređaja: osim inovativne tehnologije koja pruža vrhunske performanse i pouzdan rad, Daikin Stylish klima uređaj savršeno se uklapa u interijer zahvaljujući četirima stilskim opcijama boja. Dolazi u četiri boje (bijela, srebrna, crna i crno drvo) te je izrazito elegantnog dizajna, s oblim linijama i tankim dimenzijama. Stylish je jedinica najkompaktnijeg dizajna dostupna na tržištu, koja je osvojila i nagradu Red Dot za dizajn. Sretna dobitnica Daikin Stylish klima uređaja je Majda Milevoj Klapčić iz Nedešćine. Čestitamo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 09:28