OBJEKT ŽUDNJE

Daikin, najtanja i najkompaktnija klima u svom segmentu

Klima-uređaj kojim upravljamo putem pametnog telefona

Daikinov novi proizvod Stylish, osim lijepim izgledom, može se pohvaliti energetskim razredom A+++ te tehnologijom koja podiže kvalitetu zraka

Mislili ste da ne postoji klima-uređaj koji ne nagrđuje vaš interijer? Pogledate li novi Daikinov proizvod, vaše bi se mišljenje moglo promijeniti.

Klima-uređaj Stylish, koji će Daikin Europe N.V. predstaviti ovog ožujka, oduševljava svojom inovativnošću i kreativnošću, i to zbog vrhunske učinkovitosti, ali i jednako dobrog dizajna. Kako mu i samo ime govori, ovaj je uređaj, u odnosu na mnoge druge konkurentne proizvode, ukras u prostoru. Uz to, ostvaruje najveću učinkovitost te pripada energetskom razredu A+++, kako u grijanju tako i u hlađenju.

Zbog svojih komponenti smanjen je i njegov loš utjecaj na okoliš, a svojim inovativnim izgledom prošle godine osvojio je i Good Design nagradu. No, kad govorimo o njegovu izgledu, što ga to čini posebnim? Svojim dimenzijama (798 x 189 x 295 milimetara) predstavlja najtanju i najkompaktniju unutarnju jedinicu u svojem tržišnom segmentu, a dostupan je u tri boje - bijeloj, srebrnoj i boji hrasta.

NEMA BUKE

Tijekom rada njegov se vanjski poklopac jedinice pomiče paralelno s kućištem i time savršeno uklapa u interijer svake prostorije. I dok su mnogi klima-uređaji bučni, ventilator i izmjenjivač topline Daikinova Stylisha zajedno ostvaruju visok energetski učinak, istovremeno stvarajući minimalnu razinu buke, koja je ukućanima gotovo nečujna. Optimalan protok zraka i bolja raspodjela temperature te sprečavanje propuha postižu se posebnim krilcima projektiranim za stvaranje Coanda efekta. Stvaranjem dvaju različitih načina protoka zraka, Stylish pruža stabilniju i ugodniju temperaturu te vrhunski komfor. Uz to, važno je spomenuti i mrežni senzor ovog proizvoda, koji će utvrđivanjem trenutačne temperature prostorije zrak jednolično raspodijeliti, direktno hladeći ili grijući područja u kojima je to potrebno.

ČISTI ZRAK

Uzmemo li u obzir činjenicu da se mnoštvo populacije bori s alergijama povezanim s dišnim sustavom, dobro je znati da Stylish upotrebljava Flash Streamer tehnologiju za uklanjanje čestica nečistoće, alergena i neugodnih mirisa s unutarnje jedinice, čime se osigurava unutarnji zrak najveće kvalitete.

Proizvođači su se pobrinuli da Stylish ne bude samo lijep i učinkovit, nego i “pametan”, u skladu s modernim vremenima, pa se njime u potpunosti može upravljati putem pametnog telefona, i to s bilo koje lokacije. Za to su potrebni samo WLAN veza te besplatna aplikacija za Daikin online upravljač koja također pruža informacije o energetskoj potrošnji uređaja.

Više informacija potražite na www.daikin.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 12:02