TRK NA KIOSKE

Danas ne propustite novi broj D&D-a!

Jedni ste od onih koji pokušavaju izbjeći gužve na Jadranu pa se tek sad pakirate za more, razmišljajući što ćete čitati na plaži? Ili upravo guštate uz šumove valova? Ili ste se, pak, već odavno vratili u uobičajenu rutinu i planirate nadolazeće obveze, a neke od njih su priprema djece za školu, a možda i skorašnje (pre)uređenje doma? Bez obzira kojoj kategoriji pripadate, uz vaš omiljeni magazin o uređenju interijerima, arhitekturi i kulturi stanovanja neće vam biti dosadno!

Ovaj smo mjesec bili zaista vrijedni i prošli gotovo cijelu Hrvatsku ne bi pronašli najzanimljivije teme. Tako smo posjetili suvremenu kuću na Šolti, šarmantnu mediteransku rezidenciju na Silbi i umjetnički stan u Zagrebu. Bili smo u Zadru, gdje smo pronašli totalno cool restoran, a pripremili smo i dva tutorijala koji će vam pomoći da budete kreativni, a da usput sami izradite svojevrsnu uspomenu na ljeto 2017.

Proučili smo i ponudu iz domaćih trgovina i pronašli odlične komade u koje ćete se odmah zaljubiti: namještaj inspiriran brodovima, u boji pijeska, oprema za opremanje kutka za učenje...

A posebno smo se posvetili temi o kojoj nas vječno ispitujete: kako preurediti dom uz minimalan budžet. Još kad vam kažemo da smo to uspjeli saznati na primjeru stana čiji su vlasnici mladi bračno-arhitektonski par, vjerujemo da ćete se inspirirati i upiti sve njihove trikove i ideje te prionuti na posao, ne bi li i vaši životni prostori bili još funkcionalniji, praktičniji i, naravno, ljepši.

Nadamo se da ćete uživati u čitanju. Svoje komentare javite nam na mail d&Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a svakodnevno pratite i našu Facebook stranicu te portal Dom i dizajn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 22:29