SVE ZA DOM

Danas počinje sajam HOMI! Mjesto gdje ćete pronaći sve što je posvećeno domu

 HOMI
Tijekom ova 4 dana, međunarodni brendovi, start-upovi i mladi dizajneri prikazuju svoje najnovije proizvode

Dekor za opremanje doma, pokloni, kuhinjski dodaci, posuđe, tekstil, esencije i parfemi – što god hoćete. HOMI izlaže sve što je posvećeno domu, jer stotine ideja i noviteta obogaćuju inspiraciju za sve vrste stilova. Događaj se vraća na pozornicu u Fieramilano, u Milanu, od 26. do 29. siječnja 2023. Tijekom ova 4 dana, međunarodni brendovi, start-upovi i mladi dizajneri prikazuju svoje najnovije proizvode, prijedloge i trendove, prenosi Designboom.

image
HOMI

Događaj posvećen domaćoj sferi, svjetla reflektora usmjerava na predmete i nadopune svakodnevnog života, s ponudom koja seže od dekoracija do stolnih i kuhinjskih dodataka, tekstila i mirisa te poklona. Smješten u milanskom izložbenom prostoru Fieramilano, posjetitelji mogu proći kroz vrhunske rukotvorine koje uključuju lampe, porculanske kreacije, prostirke, posteljinu, posuđe i još mnogo toga.

image

Lampa FeatherL/Mascagni Casa

HOMI

Novosti 2023. uključuju A vista d‘uomo i Skyline, dvije impozantne instalacije koje ispod silueta milanskih simbola, poput Duoma i profila najnovijih gradskih nebodera, čuvaju posebne objekte. Izvorni projekt zamišljen je slijedeći nit HOMI-ja koja spaja Made in Italy, održivost i kreativnost. Treba napomenuti da su obje instalacije realizirane korištenjem recikliranih materijala koje su isporučile brojne talijanske tekstilne tvrtke.

image

Radio Tykho/ Lexon by Whynot

HOMI

Jedan od izlagača koji sudjeluju je i Innovaliving, koji će predstaviti prijedloge namještaja izrađenog od popularnih materijala kao što su željezo i drvo, dok Mascagni Casa predstavlja svoje elegantne i linearne kolekcije u rasponu od dodataka za opremanje do poklona i rasvjete.

image

Innovaliving

HOMI

Neki od protagonista svijeta posuđa uključuju Taitù Milano, koji oduševljavaju svojim poznatim ‘mix&match‘, sastavljenim od neobičnih kombinacija dizajna i boja, i Weissestal, koji predlaže stilski mis en place, rezultat kontinuiranog istraživanja umijeća izrade u svakodnevni proizvodi.

image

Stolna LED lampa Mina/Lexon by Whynot

HOMI

Ekološka održivost i visokokvalitetna estetika susreću se dok De Dimora prikazuje svoje profinjene prijedloge tepiha i tekstila, dok su Biancoperla tekstili za krevet, kupaonicu i stol izrađeni po mjeri dostupni za sve vrste zahtjeva. Ostali sudionici su Dafne, Baci Milano, Blueside design Chiara Firenze, Dessenze, Easy life design, Evviva Company, Eutahlia Fragrances, Italscent, Livellara, Schoenhuber, Thun, Uno casa design.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 20:28