UKRAŠAVANJE JESENSKIM PLODOVIMA

Dekorativni vjenčići i drugi ukrasi koji 'slave' početak jeseni

Jesen je već ozbiljno zakucala na naša vrata, a ako volite uživati u toplim zrakama sunca i šetati prirodom, zašto ne biste skupili plodove i svoj dom ukrasili lijepim vjenčićem?

Vijenac se već tradicionalno svake godine stavlja na vrata pred Božić i uvijek je savršeno dekoriran. Međutim, vijenac na vratima ne mora stajati samo u vrijeme zime. Upravo suprotno, već je jesen savršano godišnje doba bogato jesenskim plodovima koje možete iskoristiti u izradi i dekoraciji vjenčićem. Čim vani započnu opadati prvi listovi sa drveća ili još stignete ubrati pokoji cvijet, idealno je vrijeme da krenete u ukrašavanje!

To što je ljeto došlo kraju, to i dalje ne znači da morate sakriti svoju opsesiju za cvijećem. pa zašto onda svome domu ne biste dodali pokoju zraku sunca - mogli biste je upotrijebiti na ulazu u svoj dom ovom savršenom, šarenom cvjetnom opcijom!

Za nešto tradicionalniju i pomalo klasičniju, jesensku opciju ukrašavanja odlučite se za zanimljivu kombinaciju lišća, cvijeća i bobica. Ovaj divan vijenac možete staviti na stol ili ga sačuvati za blagdane kao dio adventskog vijenca zajedno s ukrasnim svijećama.

Ovaj minimalistički, a opet fantastičan vijenac dokazuje da je ponekad najcjenjeniji upravo sam dekor. Zašto? Jer ova ljepota običnog, klasičnog pamuka i vinove loze ostavit će vas bez daha!

Nema ljepše dekoracije od cvijeća, pa zašo ne biste iskoristili osušene cvjetove i njima ukrasili vjenčić za vrata? Dajte svojim ulaznim vratima jesensku 'vibru' ovim odvažnim cvjetnim vijencem, napravljenim od cvjetova burgundije, ruže i zelenih grančica.

Osim klasičnih vijenaca, uvijek je dobra ideja pokušati s nečim novim. Odmaknite se tako malo od tradicionalnih vijenaca na vratima i umjesto njih isprobajte ovaj dekorativni drveni znak ukrašen jesenskim plodovima - izgledat će savršeno!

Izvor: Good Housekeeping.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 04:25