OVO JE PREKRASNO

"Kupili smo kuću iz 60-ih i potpuno ju preuredili...bila je zapuštena, ali sada je od rugla postala arhitektonski dragulj"

 /SHUTTERSTOCK

Jedan par je otkrio da su kupili bungalov iz 1960-ih i potpuno ga transformirali. Sada, ljudi tvrde da je nekoć zastarjela jednokatna kuća postala ‘čudesan u arhitektonski dragulj‘.

Objavom na internetu, majka i entuzijastica za "uradi sam" projekte, koja je iz Batha u Velikoj Britaniji, dala je pogled na svoj dom prije i poslije. Objasnila je da je kuća iz 1960-ih imala dekor iz 90-ih, pa je obitelj provela 10 mjeseci renovirajući imanje.

Sada je kuća dobila još jedan kat i savršena je za njihovu obitelj, a mnogi su ostali zapanjeni njezinom ljepotom.

"Kupili smo bungalov iz 60-ih i renovirali ga od vrha do dna. Imao je čudan raspored i neugledan dekor."- napisala je vlasnica.

Prije renoviranja, dom je bio vrlo mračan i zastario, sa smeđim ormarima, zelenim tepisima i staromodnim zavjesama. No, ponosna vlasnica kuće potom je korisnicima društvenih mreža omogućila pogled izbliza na dom nakon renoviranja, dodavši: "A ovako sada izgleda!

"Nisam stručnjak za bungalove, ali navodno bungalovi imaju sve stambene prostore na jednoj razini. U svakom slučaju dodali smo kat tako da kuća sada izgleda ovako" – dodala je.

Izvana, ono što je nekoć bilo vrlo zastarjelo i prljavo, dobilo je novi izgled i sada je potpuno neprepoznatljivo. Ne samo da je dom sada nevjerojatno moderan, s pročeljem koje je obloženo crnim pločama, već je također nešto što biste očekivali vidjeti u otmjenim časopisu o uređenju doma.

TikTok isječak, koji je objavljen pod korisničkim imenom @shnordic, mnoge je očito ostavio totalno zapanjenima, jer je skupio nevjerojatnih 26.700 lajkova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. travanj 2024 19:07