Veljača 2018.

Delaktig, novi modularni sustav za sjedenje iz Ikee

Novu Ikeinu kolekciju potpisuje slavni dizajner Tom Dixon

Nakon brojnih uspješnih suradnji s poznatim dizajnerima i kreativcima, popularna robna kuća Ikea najavila je uzbudljivu novu kolekciju koja je kao stvorena za male prostore i može vam pomoći da se uhvatite ukoštac s izazovom života na malo kvadrata. Od veljače 2018. godine u Ikeinim dućanima moći će se nabaviti namještaj koji je osmislio Tom Dixon, međunarodno priznati britanski industrijski dizajner čija se dizajnerska ostvarenja nalaze i u brojnim muzejima diljem svijeta.

via GIPHY

via GIPHY





Ova suradnja iznjedrila je Delaktig, modularno rješenje za sjedenje koje vam omogućuje da kreirate prostor doista kako želite. Modularni namještaj sve je važnija stavka u uređenju naših domova jer živimo na sve manje kvadrata, a ovaj koncept omogućit će kupcima da prilagode sofu svojim potrebama i ograničenjima svog doma.

via GIPHY



Konfiguraciju svog prostora za sjedenje moći ćete mijenjati dodavanjem naslona za leđa, bočnih naslona za ruke, svjetiljki, držača za stvari i tako dalje. Svrha koncepta je da se i kupci aktiviraju u stvaranju svog idealnog dnevnog boravka kombinirajući elemente koje im stoje na raspolaganju ovisno o dostupnom prostoru koji imaju. Osnovna struktura ovog komada krevet je izrađen od aluminija, a izveden je tako da se manji elementi mogu spajati i proširivati dodavanjem novih jedinica koje služe za različite namjene i štede prostor. Veselimo se ovoj odličnoj novoj kolekciji!

via GIPHY



Izvor: Ideal Home

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 04:44