MUST HAVE

Deset fantastičnih rješenja: Noćni ormarić za male i velike spavaće sobe

Odličnih rješenja ima taman toliko da se možda nećete moći odlučiti za jedno

Uređenje spavaće sobe može biti jednako uzbudljivo kao i uređenje dnevnog boravka. To je mjesto na kojem ćete vjerojatno provesti najviše vremena, stoga kreiranje spokojnog utočišta koje priliči vašem jedinstvenom osobnom stilu može biti prilično zabavno. Uz krevet koji mora biti udoban, nikako ne treba izostaviti "luksuznu" ulogu noćnog ormarića. Nema potrebe uskratiti si mjesto na kojem ćete držati malu stolnu lampu, budilicu, omiljenu knjigu i čašu vode. Potrebno je samo malo razmisliti izvan okvira običnog noćnog ormarića. Odličnih rješenja ima taman toliko da se možda nećete moći odlučiti za jedno.

Noćni ormarići dolaze u različitim dimenzijama i bitan su dio naše male oaze za odmor i dobar san. Gdje biste inače držali svoju omiljenu knjigu, lampu pomoću koje navečer čitate, čašu vode kako se ne biste trebali ustajati usred noći i budilicu ili mobitel?

U nastavku vam donosimo ta fantastična rješenja, a svako od njih možete uklopiti u svoju spavaću sobu jednostavno i povoljno.

Ova polica u obliku stabla pametno koristi prostor između dva kreveta u dječjoj sobi - i jednim potezom podiže predmete s poda.

Ljubitelji knjiga, ovaj je za vas. Dodajte malo dobrog dizajna u svoju rutinu prije spavanja s ovim plutajućim policama za knjige umjesto tradicionalnih noćnih ormarića - ne samo da će vas potaknuti da više čitate, već su i sjajan način da pokažete svoje omiljene naslove.

Istinski će se minimalisti oduševiti ovim skulpturalnim noćnim stolićem. Blok (umjetnog) mramora koji oduzima dah stvara savršeni kontrast između mekanog i kamenitog u ovoj plišanoj spavaćoj sobi - i pruža izvrsnu pozadinu za snimanje Instagram slika, naravno.

Što napraviti kada vam je krevet u potpunosti smješten pokraj zida? Postavite malu usku policu koja čija vam površina doseže taman do početka madraca. Tolika površina dovoljna je za mobitel, malu lampu, čašu vode ili knjigu, a neće vam smetati.

image
Jason Loper

Ako je prostor između zida i kreveta ipak preuzak za staviti bilo koju dimenziju noćnog ormarića, odlučite se za mali stolić. I ne brinite se ako vam na stolić ne stane lampa. Uzmite okrugli stolić i postavite ga u kut sobe. Tako će vam između kuta i stolića ostati mjesta da postavite podnu lampu.

Dvije jednostavne police na zidu napravit će i više nego dobar posao u ulozi noćnog ormarića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:01