Divna boja

Deset nijansi zelene boje za najprivlačnije kuhinje koje ste ikada vidjeli

 Heather Cleveland Design
Bilo da želite dodati malo energije, povezati se s prirodom ili nadopuniti metalne komponente s malo topline mi imamo inspiraciju

Ako želite da se vaš kuhinjski otok i ormarići ističu, bojanje zelenom bojom koja privlači pažnju može biti pravi način. 10 profesionalaca su za Houzz podijelili koje su zelene boje koristili na otocima i ormarićima u ovim nedavnim preuređenjima kuhinje.

Bilo da želite dodati malo energije, povezati se s prirodom ili nadopuniti metalne komponente s malo topline mi imamo inspiraciju.

image
Lugbill Designs

1. Rocky River od Sherwin-Williamsa

Dizajnerica Erica Lugbill kaže da je ova zelena boja za kuhinjski otok i donje ormariće nadopunila druge dizajnerske izbore u cijeloj kući. "Savršeno se uklapa u ovaj prostor jer je bila dovoljno odvažna,a opet se uklopila u ostatak doma bez da ga je nadjačala", kaže Lugbill. “Koristili smo nekoliko boja u cijelom domu i htjeli smo paziti da nadopunimo cjelokupnu estetiku, a da pritom damo izjavu.”

image
Yumi Interiors

2. Mediterranean Teal Benjamina Moorea

Zelena odabrana za otok i ormariće u ovoj renoviranoj kuhinji dobro se slaže s pločom otoka od drva i zadovoljava vlasnikove želje za kuću s odvažnima bojama. “Moji klijenti vole boje, tako da bojažljiva zelena nije bila opcija”, kaže Kyoko Jackson iz Yumi Interiors.

image
Dan Davis Design

3. Balsam Benjamina Moorea

Michelle Shroeder iz Dan Davis Designa kaže da se hladni tonovi zelene boje korišteni za otok i napu u ovom projektu lijepo poigravaju s toplim tonovima poda, pločica i okolnih ormara. "To je prilično neočekivan i hrabar izbor koji donosi punu boju, ali i oživljuje ono što je bio prilično staloženo i stvara prekrasan prostor", kaže on.

image
KBG Design

4. Cornwall Slate od Sherwin-Williamsa

Boja koju koristi KBG Design na otoku i ormarićima u ovoj kuhinji izvrstan je izbor za one koji vole svoje zelenu pomiješanu s malo sive. “Mislim da je ova boja zelena vrlo pogodna za život i ima organsku vibru, koja se lijepo slaže s ostalim materijalima koje smo postavili,” kaže dizajnerica Katelyn Gilmour.

image
Heather Cleveland Design

5. Green Smoke od Farrow & Ball

Ploča na otoku pomogla je odrediti boju otoka i ormarića u ovoj kuhinji dizajnerice Heather Cleveland. “Razlog zašto tako dobro funkcionira je to što uravnotežuje vrlo veliku ploču od sekvoje koju je napravio moj klijent od posječenog stabla na svojoj zemlji”, kaže ona.

image
Noz Design

6. Herb Garden Benjamina Moorea

Dizajnerica Noz Nozawa odabrao je veselu i energičnu boju za otok i ormare u ovoj preuređenoj kuhinji. "To je zasićena zelena s toplim žutim podtonom koji izgleda proljetno i svježe", kaže ona. “Kuhinja je smještena u kutu sobe, a naš klijent je zamislio veselu notu za kuhinju, u inače laganom, prozračnom, neutralnom prostoru.”

image
Young Brothers Builders

7. Treasure Island Kelly-Moore

Samantha Thomas iz Younger Brothers Builders kaže da je priroda igrala ulogu u odabiru boja za ovaj kuhinjski otok. "Tamno zeleni otok nadopunjuje ormare od bijelog hrasta, jer se te boje nalaze jedna uz drugu u prirodnom okruženju", kaže Thomas. “Uparivanje je poznato, organsko i ugodno oku.”

image
Lissete Voute Design

8. Calke Green od Farrow & Ball

Ponekad savršena nijansa zelene za otok i ormare može utjecati na ostatak dizajna kuhinje. To se dogodilo u ovoj kuhinji u stilu seoske kuće dizajnerice Lisette Voûte. “Zapravo smo započeli s bojom jer se klijentu svidjela, te smo oko nje osmislili ostatak kuhinje,” kaže Voûte.

image
Wise Design & Remodel LLC

9. Peale Green Benjamina Moorea

Philip Hide iz tvrtke Wise Design & Remodel izabrao je ovu tamniju nijansu zelene zbog svoje bezvremenske privlačnosti i sposobnosti da istakne druge elemente dizajna u kuhinji. “Mislim da je ova zelena vrlo otmjena i ima bezvremensku bit,” kaže on. “Ističe mjedene detalje i bijeli šesterokutni stražnji dio. Također je smirujuća boja.”

image
Marta O‘Hara Interiors

10. Bunker Hill Green Benjamina Moorea

Dizajnerica Martha O'Hara kaže da je vlasnica kuće htjela svijetlu, živopisnu boju za kuhinju svoje ljetne kuće, pa je izabrala energičnu nijansu zelene za otok i ormare. “To je osvježavajuća opcija koja je u skladu s energijom i duhom života na otvorenom i uz jezero”, kaže ona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. ožujak 2024 05:20