Slika vrijedi tisuću riječi

Deset odličnih Instagram profila s inspirativnim kuhinjama

Ako ste ikada izgubili sate pregledavajući fotografije na Instagramu, onda dobro znate da je ta društvena mreža pravo vrelo fantastičnih interijera, dizajnerskih rješenja i prekrasnih fotografija koje nas potiču na maštanje i pomažu nam planirati izgled svoga doma. Želite li obogatiti svoj Instagram s nekoliko odličnih profila, kliknite "prati" na barem jedan od ovih deset Instagram korisnika koji će vam svakodnevicu ispuniti fotografijama lijepo uređenih domova, a mi smo za vas izdvojili divne primjere atraktivnih kuhinja! Uživajte!

Jersey Ice Cream Co.

Tara Mangini i Percy Bright par su koji stoji iza dizajnerske tvrtke Jersey Ice Cream Co. i zajedno renovira starije kuće i stanove. Koriste se različitim starinskim komadima kako bi stvorili rustikalni izgled koji je prepun romantike i povijesti.

Kitchens of Insta

Ovaj profil posvećen je isključivo dizajnerskim rješenjima u prostoru kuhinje te je neiscrpni izvor nadahnuća.

Studio McGee

Dizajnerski tim koji čine supružnici McGee zaslužan je za bezbroj prekrasnih renovacija i kuhinja koje jednostavno oduševljavaju!

A post shared by Studio McGee (@studiomcgee) on

A post shared by Studio McGee (@studiomcgee) on

Waterworks

Pratite profil tvrtke Waterwork za fotografije njihovih prekrasnih slavina i sanitarija korištenih u dizajnerskim kuhinjama i kupaonicama.

A post shared by Waterworks (@wtrwrks) on

A post shared by Waterworks (@wtrwrks) on

Blackband Design

Ova kalifornijska dizajnerska tvrtka u svojim interijerima kombinira šik boje i materijale kako bi svaki put stvorila zadivljujuće uređenje.

Amber Lewis Interiors

Volite li prostore u kojima vlada boho stil, kalifornijska dizajnerica Amber Lewis oduševit će vas svojim interijerima u kojima spaja vintage detalje s luksuznim materijalima.

A post shared by Amber Lewis (@amberinteriors) on

Humphrey Munson

Kuhinje koje dizajnira tim iz tvrtke Humphrey Munson toliko su prekrasne da će za njima uzdisati čak i oni koji ne vole kuhati.

Chango and Co.

Chango and Co. tim stvara svjetlom ispunjene interijere koji imaju "ono nešto", a njihove su kuhinje u isto vrijeme i moderne i svježe, a opet bezvremenske.

A post shared by Chango & Co. (@changoandco) on

A post shared by Chango & Co. (@changoandco) on

Apartment Therapy

Ova popularna američka stranica objavljuje priče o dizajnu, arhitekturi i uređenju interijera, a najljepše fotografije iz svojih članaka stavlja na Instagram pa tako na njenom profilu možete vidjeti brojne prekrasne kuhinje, boravke, blagovaonice i slično koje će vas nadahnuti.

Izvor: The Kitchn

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 19:27