Kako urediti malenu kuhinju?

Devet preslatkih kuhinja u kojima ništa ne nedostaje

Male su kuhinje izuzetno ugodni prostori, ali često u njima nema dovoljno prostora za pohranu svih stvari. Sigurno se često pitate kako pametno organizirati prostor za smještaj svih stvari? Danas vam donosimo ideje kako u malom interijeru funkcionalno smjestiti kuhinju. Ideja je mnogo, zato ne očajavajte, nego pogledajte naše primjere i inspirirajte se!

Pogled na ovu kuhinju iz spavaće sobe ilustrira koliko je zapravo malena. Gotovo potpuna bijela paleta boja i otvorene police učinili su ovaj prostor ozbiljno veselim i prozračnim. Rado bismo doručkovali na ovom simpatičnom baru, a vi?

Uklanjanje zida može učiniti čak i najmanju kuhinju prozračnom i prostranom. Ovo je ozbiljno mala kuhinja, ali nikako ne ostavlja taj dojam zbog svojeg otvorenog dizajna.

Stakleni "zidovi" dijele kuhinju i spavaću sobu u ovom malom stanu, što je zapravo odlična vizualna varka. Osim toga, postoji obilje prirodnog svjetla, što je također čini većom nego što zaista jest.

Ostavljanjem jednog zida otvorenim i slobodnim ova kuhinja izgleda kao da ima mjesta na pretek, iako je kvadratura vrlo malena. Pametan smještaj stvari za pohranu na najvišem dijelu zida također daje ovoj kuhinji otvoren i organiziran osjećaj.

U ovoj je kuhinji u potpunosti iskorištena duljina prostorije.

Spremišta, spremišta, skladišta! Ova je fotografija dokaz da kuhinja ne mora imati puno kvadrata, ali zato treba puno integriranih rješenja za pohranu. Budući da se iskoristio svaki ormar, radni prostor je slobodan i čist, a kuhinja izgleda šik.

Ne treba svaka mikro kuhinja imati moderan dizajn, rustikalni ugođaj također lijepo pristaje malim kuhinjama.

Ne mora nužno biti sve bijelo u manjoj kuhinji. Dobar primjer je ova sa šarenim pločicama i svijetložutim ormarima koji joj daju ozbiljan karakter.

Uz veliki prozor iznad sudopera i mnogo radnog prostora, ova kuhinja ima sve što je potrebno.

Izvor: domino

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 12:08