KREATIVNA RADIONICA

Dizajn interijera: Naučite izraditi moodboard

U srijedu, 6. lipnja, od 18 do 20 sati, u Cvjetnom atelieru Ide Jurjević na zagrebačkoj Trešnjevci održava se radionica „Moodboards: Otkrijte svoj stil uređenja interijera“.

Uređenje interijera često zna biti izazovno. Čak i kada konačno odlučimo koji stil i palete boja želimo u svom domu, vrlo je lako skrenuti s puta i ne postići rezultat kakav očekujemo. Sigurni smo da vam je poznata situacija u kojoj se u trgovini namještaja na prvi pogled zaljubite u detalj koji uopće nije na tragu onoga što konačno želite postići sa svojim domom. Srećom, za takve situacije postoji savršeno kreativno rješenje.

Diplomirana dizajnerica Irena Zrinski će vam na radionici otkriti sve o moodboardovima – alatu koji će vam biti najbolji prijatelj i vodič prilikom uređenja vašeg interijera. Mooadboardovi su inspirativne ploče koje se sastoje od raznih elemenata koji otkrivaju vaš stil uređenja. Dobrodošli su u svim područjima kreativnih procesa kao početna točka inspiracije. Na radionici ćete dobiti sve materijale potrebne za izradu, a svoj moodboard zatim možete ponijeti sa sobom.

Voditeljica radionice Irena Zrinski inače je dizajnerica tekstila i odjeće, a bavi se pisanjem o interijerima, vrtlarenju i ostalim lifestyle temama. Možete je pratiti i na stranici Angel living online.

Detaljnje o radionici i prijavama saznajte na Facebook eventu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 23:06