TENISICE I ARHITEKTURA

Dizajn tenisica odaje počast vizionarskim arhitektonskim skicama Frank Lloyda Wrighta

 KITH
Kampanja je snimljena na lokaciji u Taliesin Westu, kako bi se predstavile tenisice uz samu arhitekturu kojom su inspirirane

KITH, modni brend poznat po svojim jedinstvenim suradnjama, objavio je službeno partnerstvo sa Zakladom Frank Lloyd Wright. Ova uzbudljiva suradnja oživljava kroz izdavanje ‘New Balance Made in USA 998 — Broadacre City‘, dizajna tenisica koji odaje počast Wrightovim vizionarskim arhitektonskim skicama i slavi 35. godišnjicu ikonične siluete, prenosi Designboom.

Kampanja je snimljena na lokaciji u Taliesin Westu, Wrightovoj posljednjoj zimskoj kući i studiju, kako bi se predstavile tenisice uz samu arhitekturu kojom su inspirirane. Sa svojom maglovitom pustinjskom pozadinom u Scottsdaleu u Arizoni i svojom kultnom američkom arhitekturom, Taliesin West služi kao savršeno okruženje za hvatanje suštine Wrightove filozofije dizajna i kreativne vizije.

Zaklada Frank Lloyd Wright, nazvana po samom legendarnom arhitektu, posvećena je inspirativnom otkrivanju i cijenjenju arhitekture koja promiče bolji život kroz značajne veze s prirodom, umjetnošću i međusobno. Sa sjedištem u Scottsdaleu, Arizona na Taliesin Westu, Zaklada nastavlja čuvati i promicati Wrightovu trajnu ostavštinu.

KITH-ov ‘New Balance Made in USA 998 — Broadacre City‘ poprima oblik s klasičnim mrežastim gornjim dijelom s antilopom od svinjske kože i dlakavim antilop presvlakama koje dodaju bogatu i raznoliku teksturu dizajnu. Tenisice dolaze u dvije različite boje, koje proizlaze iz kremasto bijele, zemljane ciglasto crvene, tople boje marelice i maslinastozelene nijanse koje boje Wrightove originalne arhitektonske skice i fizičke modele njegovog futurističkog urbanog koncepta, Broadacre City.

Ronnie Fieg, vizionarski osnivač KITH-a, odavno je poznat po svojoj sposobnosti stvaranja jedinstvenih i uvjerljivih suradnji koje pomiču granice mode i dizajna. Njegovo partnerstvo sa Zakladom Frank Lloyd Wright dokaz je njegove predanosti slavljenju kreativnosti, inovacije i bezvremenog utjecaja arhitektonskog dizajna u svijetu mode.

Zaklada Ronnie Fieg & Frank Lloyd Wright za ‘New Balance Made in USA 998 – Broadacre City‘ spaja svijet mode, arhitekture i dizajna. To je proslava trajnog utjecaja Franka Lloyda Wrighta i svjedočanstvo predanosti KITH-a pomicanju granica kreativnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:08