Remek-djelo

Dizajnerska ikona suvremenog doba: Fotelja u koju bismo se rado zavalili nakon radnog dana

Studio Haramina
 MATHIEU/DePadova
Dizajner Vico Magistretti osmislio je udobnu i atraktivnu, kožnu fotelju imena Louisiana koja je za mnoge remek-djelo majstorstva

PROFIL

  • NAZIV: Fotelja Louisiana
  • GDJE KUPITI: trgovina Studio Haramina
  • ADRESA: Vojnovićeva 7, Zagreb
  • CIJENA: od 34.352 kn

Fotelja Louisiana već je postala prava dizajnerska ikona. Mnogi kažu kako je upravo ovaj komad namještaja s potpisom poznatog dizajnera Vice Magistrettija iz 1993. godine remek-djelo majstorstva koje se najbolje osjeti na dodir kada rukom prođete preko fotelje slijedeći šavove.

image
DePadova

“Povucite prst uz ručno zašivenu kožu i automatski ćete osjetiti magiju”, hvale svoj proizvod iz talijanske tvrtke DePadova.

Dizajn fotelje Louisiana inspiriran je sedlom. Umjetno zaobljene obline postaju ljepše kako koža s vremenom stari. Fotelja je idealna za potpuni odmor jer uz nju dolazi i pripadajući tabure, ali pojaviše zbog toga što čvrsta struktura obuhvaća meko, podstavljeno srce. Isto tako, detalji poput pamučne vrpce za rubove uklonjivog unutarnjeg pokrova otkrivaju sve čari britanske elegancije.

image
DePadova

Fotelju Louisiana u Hrvatskoj možete kupiti u trgovini Studio Haramina, a cijene se kreću od 34.352 za fotelju te 9291 kune za tabure, ovisno o kategoriji tkanine ili kože.

Više informacija potražite na adresi Konstantina Vojnovića 7, Zagreb, ili na web adresi www.studioharamina.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 19:13