mačja posla

Dizajnerska kućica dostojna vaše mačke

Namještaj posebno osmišljen za kućne ljubimce već odavno nije novost, pogotovo kada uzmemo u obzir koliko nas naši kućni ljubimci ispunjavaju i vesele. Stoga ne iznenađuje činjenica da su mnogi spremni svoj životni prostor posebno prilagoditi potrebama ovog člana obitelj i pritom pristojno uložiti u idealan ležaj za svoju mačku ili psa. Na fotografijama u nastavku nalazi se izvrsna kolekcija namještaja za mačke francuske tvrtke Meyou.


U dizajnu skrovišta i ležajeva za mačke Meyou je koristio samo prirodne materijale kojima su izrađena tri modela u kojima bi vaše mačke sigurno uživale.


Simbolično nazvana The Ball, odnosno Lopta, ova je kućica idealno mjesto za odmor vaše mačke. Okrugla struktura izrađena je od pletenog pamuka, a stabilizirana je drvenim nosačima. The Cube, odnosno Kocka, sličnog je izgleda kao i prethodni primjer ležaja, no umjesto potpornja u obliku drvenih nogu, okruglo se skrovište nalazi u kvadratičnoj strukturi izrađenoj od metala i vizualno je atraktivan ležaj koji svojim izgledom može pridonijeti vašem uređenju!




Posljednji dizajn koji tvrtka Meyou nudi za vaše slatke dlakavce naziva se jednostavno The Bed ili Krevet, odignut je od poda i omogućuje vašoj mački povišeni položaj i skrovište izrađeno of filca smješteno na stolić s četiri noge.






Cijene ovih krevetića kreću se između 150 i 300 eura, a što sve Meyou nudi možete pogledati na poveznici.

Izvor: Meyou

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 18:39