MADE IN CROATIA

Dizajnerske daske s domaćim potpisom

Deez produkt predstavlja prve komade iz svojeg gastro asortimana koji odlikuju minimalistička estetika i urbani dizajn.

Deez Produkt je domaći brend minimalističke estetike i urbanog dizajna koji se ističe prirodnim materijalima i jednostavnim linijama. Iza brenda stoje Ivana Zovko i Maša Simetić, a svaka svoj proizvod izrađuje u suradnji s produkt-dizajnericom Đenom Đonlagić. Ono što odlikuje njihov brend posebna je pozornost koju pridaju izboru materijala i izradi, vodeći se idejom o ekološkim komadima koje izrađuju isključivo hrvatski proizvođači. Te talentirane cure javnosti su predstavile drvene daske za posluživanje i rezanje Te3s i Slice Twice te zdjelu za voće Hexa, a nas je zanimalo kako to da su za predstavljanje odabrale ljeto.

ESTETIKA

- Godišnji odmori idealno su vrijeme da se, osim odmora, posvetimo nekim drugim stvarima osim posla i obaveza. Za ljubitelje hrane i kuhanja pravo je vrijeme da pronađu pokoju novu stvarčicu za svoju kuhinju ili isprobaju neki dugoželjeni recept, pripreme večeru za prijatelje i podijele novitete sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Kako bi im olakšali i uljepšali pripremu raznih specijaliteta, osmislili smo ove gastro komade - kažu Ivana, Maša i Đena, a na naše pitanje koje su posebnosti njihovih proizvoda kažu da su to sigurno minimalistički dizajn i prirodni materijali.

Proizvodi su napravljeni isključivo od prirodnih materijala. Daske su jednostavne za održavanje i peru se u toploj vodi, a zdjela, ne samo da je funkcionalna, nego je i izuzetno ukrasna.

- Daske i zdjela napravljeni su isključivo od prirodnih materijala i proizvedeni u Hrvatskoj. Daske su jednostavne za održavanje i ručno se peru u toploj vodi, a zaštićene su mješavinom prirodnih ulja. Zdjela Hexa zbog dizajna nije samo savršena zdjela za voće, nego i ukras na stolu. Izrađena je od plastificiranog metala koji je ekološki prihvatljiv, jer se za plastifikaciju koristi ekološki poliuretanski prah - ističu.

KVALITETA

Gastro asortiman Deez Produkta trenutačno nudi dvije dizajnerske daske za rezanje i posluživanje, Te3s i Slice Twice. Daske Te3s izrađene su od punog bukvina drveta, dolaze u paketu od tri zasebne daske koje se međusobno mogu spojiti te su idealne za posluživanje raznih vrsta jela i predjela. Slice Twice daske praktične su i čvrste, a minimalistički dizajn nadopunjen je detaljima od metala u žutoj, bijeloj ili antracit boji.

Cijena daske za posluživanje Te3s je 295 kuna, a u kompletu sa stalkom 415 kn. Slice Twice daske najnoviji su proizvod Deez produkta i po cijeni od 129 kn bit će dostupne početkom rujna, a cijena zdjele Hexa iznosi 245 kn. Svi komadi mogu se pronaći i kupiti na webshopu brenda Deez Produkt www.deez.hr te u Koryna namještaju na Kastavu. Možete ih zapratiti na Facebooku i Instagramu.

Foto: Sanjin Kaštelan

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 06:35