TAPETA NA STOPU

Dizajnerski trend koji se vraća u modu

 Rikki Snyder
Strop sigurno nije prvo mjesto na koje pomislimo kada je riječ o tapetama, ali dom u koji vam danas vodimo obilježava vraćanje ovog zanimljivog i vrlo neobičnog trenda

Iako je jesen u punom zamahu, još uvijek razmišljate o ljetu? Zašto ne biste u svoj dom vratili onaj ljetni ugođaj i sklonili se od vanjskog sivila. Tapete na zidu uistinu su efektan dekorativni element u interijeru, a to dokazuje i ova besprijekorno uređena blagovaonica čiju renovaciju potpisuje Ana Claudia Design. U to da ukrašavanje stropa zidnom tapetom može rezultirati neodoljivim prostorom uvjerila nas je ova predivna kuća koja datira iz 1890. godine.

Foto: Rikki Snyder

Dizajnerica je pronašla idealno rješenje kako unijeti svježinu u stariju blagovaonicu, ali opet zadržati postojeće povijesne detalje. Odlučila je postaviti tapetu sa zanimljivim cvjetnim uzorkom koja se savršeno uklapa na bijelu podlogu i tamne drvene podove.

Foto: Rikki Snyder

Ispod drvenog stola i jednostavnih crnih stolaca, koji su ujedno i ručni rad, dizajnerica je postavila zabavne šarene prostirke kako bi dodatno 'razbila' monotoniju u prostoru. I, moramo priznati, nama izgleda sjajno!

Izvor: House Beautiful.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 23:35