NOVA ADRESA ZA UREĐENJE DOMA

Dobrodošli u OUTOFBOX svijet!

 

Outofbox je u zadnja 3 mjeseca postao nezaobilazno mjesto svakoga tko se bavi uređenjem interijera ili je odlučio osvježiti vlastiti stan. Bez obzira na Vaš osobni stil u Outofboxu ćete sigurno naći komad namještaja koji će se odlično uklopiti u vaš interijer te mu dati potrebnu dozu dizajnerskog glamoura.

Već po ulasku u showroom pojaviti će se osjećaj domaće atmosfere. Uz miris drveta i razigrane boje te moderan dizajn, svatko će se, bar kratko moći zamisliti kao dizajner interijera i vizualno početi zamišljati Outofbox kolekciju u svom vlastitom stanu. Tako je bar zamišljeno od strane Outofbox tima, jer se oni zalažu za ideju da dobar dizajn pripada svima i da bi kvalitetni komadi od prirodnih materijala trebali biti financijski dostupniji. I zaista, ako se osvrnete po showroomu u Cankarevoj naći ćete jedinstvene i bezvremenske proizvode koji će vam pomoći da stvorite vlastiti dizajnerski kutak.

Outofbox želi pronaći odgovore na potrebe modernog življenja i pomoći pojedincu da pronađe vlastiti identitet prilikom uređenja životnog prostora. Posebno se žele prilagoditi pojedincima koji u kvadraturom ograničenim životnim prostorima žele imati namještaj od masivnog drva te inzistiraju na prozračnom i modernom dizajnu, a većina namještaja se prilagođava potrebama kupca kako u izboru tekstila i vrsti drveta, tako i dimenzijama. U tom im pomažu poznati domaći ali i internacionalni dizajneri.

Outofbox je ambiciozno pristupio ostvarenju svojih ciljeva i daljnjem razvoju te su već sada u tijeku realizacije razvoja par novih proizvoda koji su nastali baš kao odgovor na upit krajnjeg kupca. Outofbox želi pomoći u realizaciji idejnog uređenja vašeg doma, a pritom širi i vlastite vidike jer svaku želju i potrebu pamti i osmišljava nove komade u skladu s tim.

Vaša vizualizacija željenoga prostora s Outofbox kolekcijom postat će realizacija.

Web adresa: www.outofbox.hr

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kontakt telefon: 0996123083

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 11:59