DUHOVITI I MAŠTOVITI

Dodajte malo humora i zabave u vašu kuhinju uz ove simpatične proizvode

 AMAZON
OTOTO Shop na Amazonu riznica je slatkih i pametnih kuhinjskih alata i dodataka koji bi vašoj rutini kuhanja mogli dati ozbiljnu zabavu

Prema stručnjacima za maloprodaju, na Amazonu se prodaje preko 350 milijuna predmeta. Zvuči nevjerojatno, zar ne? Ako tražite kuhinjske alate i dodatke, trebate posjetiti samo jedan web shop kako biste pronašli one preslatke. OTOTO Shop na Amazonu riznica je slatkih i pametnih kuhinjskih alata i dodataka koji bi vašoj rutini kuhanja mogli dodati ozbiljnu zabavu i hirovitost. Jednostavno pregledavanje njihovog odabira zasigurno će vas razveseliti, ali ove jedinstvene dodatke bilo bi još zabavnije koristiti kod kuće. Od malog kreveta za spužve do drobilice češnjaka u obliku Drakule, sve je dizajnirano da vašu kuhinju učini razigranijom. I osim što je slatko, sve je i vrlo povoljno. Zaokružili smo svoje omiljene proizvode iz OTOTO-a, koji će vam zasigurno izmamiti osmijeh na lice.

image
AMAZON

Cjedilo za špagete Monster Colander

Amazon 20,00$

Ne brinite, ovo čudovište doslovno ima špagete za mozak, što ga čini poprilično ne zastršujućim. Slatka cjediljka s očima koje služe i kao ručkice bi vjerojatno zabavila svakoga i učinila da se veseli špagetama.

image
AMAZON

Držač kuhinjske spužve Clean Dreams

Amazon 15,00$

Kako kaže jedan recenzent, "Ako Ratatouille uđe u moju kuću i počne kuhati prekrasna jela, sada će imati mjesto za odmor." Držač spužve Clean Dreams drži vašu spužvu izvan pulta i ima prozračnu donju stranu kako bi se brzo sušila. Također, svi koji ga vide u vašoj kuhinji poželjet će jedan svoj.

image
AMAZON

Podložak u obliku grizlija

Amazon 18,00$

Tko bi pomislio da podložak može biti ovako sladak? Bear Grizzly Pot Trivet oblikovan je poput malog saga od medvjeđe kože, ali izrađen je od silikona otpornog na toplinu koji može zaštititi površine od vrućih lonaca. Silikon ga čini i neklizajućim, što je uvijek neophodno.

image
AMAZON

Nessie kutlača

Amazon 16,00$

Nessie je mala kutlača koja samostalno može uspravno stajati i tajanstveno proviruje iz vašeg lonca. Ovo bi bio zabavan poklon za domaćinstvo za svakoga s dobrim smislom za humor, ali možda biste ga htjeli naručiti i za sebe kako ne biste bili ljubomorni.

image
AMAZON

BARRY Ribež od nehrđajućeg čelika

Amazon 18,00$

Barry je medvjed koji uživa u grebanju leđa. Može izribati povrće, čokoladu i sir zahvaljujući leđima od nehrđajućeg čelika, a čak i sve uredno čuva dok ne završite s ribanjem.

image
AMAZON

CRVENI RAK Držač za žlice

Amazon 16,00$

Ova pouzdana račica može držati žlicu na rubu posude ili služiti kako bi podigala poklopac za ispuštanje pare. Napravljena je od silikona koji je siguran za hranu i uživa u povremenim odmorima u vašoj perilici posuđa.

image
AMAZON

SWEETIE Žlica za šećer

Amazon 9,00$

Predivno otkačena, OTOTO-ova slatka žlica za šećer bit će hit za djecu ili goste. Upravo je odgovarajuće veličine da izvadi šećer za čaj ili kavu i može se smjestiti na rub šalice za posluživanje i miješanje.

image
AMAZON

Drobilica za češnjak Gracula

Amazon 19,00$

Zaista ima smisla da bi vampir želio zdrobiti češnjak, zar ne? Drobilica za češnjak Gracula olakšava istiskivanje više češnjaka istodobno, a pritom štiti ruke od mirisa, a rado će pomoći i s biljem.

image
AMAZON

Mjerne žlice i separator jaja Mon Cherry

Amazon 18,00$

Savršen za zagrižene kuhare, ovaj set mjernih žlica u obliku trešnje ima čak i list koji se može odvojiti od prstena i koristiti kao separator jaja. Oni bi bili trešnja na vrhu za sve koji vole koristiti vintage posuđe za pečenje u retro kuhinji.

image
AMAZON

Kitty Posude za pohranu (set od 2)

Amazon 30,00$

Ove razigrane posudice skrivaju slatke mace dok čuvaju vašu kavu, čaj, šećer i ostale neophodne stvari. Poklopci imaju silikonsku brtvu koja održava sadržaj svježim, a izdržljivi spremnici terazzo dizajna ih čini još privlačnijima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 08:00