I SEE FIRE

Domaći brend ERA predstavlja dvije nove kolekcije namještaja

 

ERA ide dalje svojim neobičnim putem novog i uvijek drukčijeg namještaja, prezentacije, doživljaja i komunikacije sa svijetom. Mjesto događanja je Muzej Mimara, a vrijeme 27. i 28. lipanj. Posjetitelji će imati priliku u ambijentu aule doživjeti priču o vatri i ledu, ljubavi i daljini, strasti i strpljenju.

Predstavljaju se dvije kolekcije: Naive wood by ERA i Line 18/19 čiji su autori domaći dizajneri Mirko Miličić i Zoran Šunjić, a dio dizajna potpisuje i ERA dizajn team.

Naizgled nespojivi prirodni oblici i boje, vješto su stopljeni s „izmišljenim“ formama i tvore cjelinu koja promatraču stvara dojam ugode. Promatrač se vrlo brzo pretvara u korisnika i takav namještaj stapa se sa svakodnevnicom, postaje vješti animator, odvlači pažnju sa svakodnevnih briga i teških trenutaka. Ovaj puta, ERA predstavlja novi način razmišljanja o prostoru, bilo da je onaj kućni, hotelski, uredski. Ovaj puta je ERA nadmašila sva očekivanja!

Doznajemo i da posebnu poslasticu sprema u srijedu, 27. lipnja kada će se povodom svečanog otvorenja izložbe održati performans čija je autorica medijska umjetnica Ljiljana Mihaljević. Uz pomoć plesača plesnog kluba Megablast i posebne gošće večeri Natali Dizdar, ERA će udariti pečat na naziv cijelog događanja i „I see fire“ će postati sasvim drukčija pjesma sa sasvim drukčijom porukom.

Više informacija na: ERA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 07:55