NOVI TRAGAČ

Donsimo vam Apple AirTag držače koji će sa stilom biti pričvršćeni za vaše predmete

 Apple
Apple je stvorio tracker pod nazivom AirTag, a radi se o maloj kružnoj oznaci koja vam omogućuje praćenje stavki pomoću aplikacije

Ako ste ikada izgubili ključeve ili novčanik, Apple vam sada u tome može pomoći. Stvorili su tracker pod nazivom AirTag, a radi se o maloj kružnoj oznaci koja vam omogućuje praćenje stavki pomoću aplikacije "Find My" na iOS-u. Sličan je popularnom tragaču marke Tile i poslat će vam upozorenja ako se ikad odvojite od predmeta na koji je pričvršćen.

image
Apple

AirTag je poprilično malen, ali ima korisne značajke i dizajniran je da izdrži razne uvjete. Ovaj mali proizvod sadrži i ugrađeni zvučnik koji se uključi kada ste u blizini predmeta kojeg tražite, kao i Bluetooth koji se uparuje na isti način na koji se AirPods uparuju s telefonom - samo ih približite jedan drugome i oni će se povezati. Vanjski dio AirTaga je od nehrđajućeg čelika s kućištem otpornim na vodu i prašinu. Baterijski se napaja prijenosnim baterijama koje možete zamijeniti.

image
Apple

AirTag se službeno lansira u petak, 30. travnja 2021. (Predbilježbe su dostupne od petka, 23. travnja.) Možete kupiti jedan za 29 dolara ili četiri za 99 dolara. Zbog svoje veličine i oblika sličnog novčiću, AirTag je najbolje upariti s držačem koji će se pričvrstiti na stavke koje želite pratiti. Bilo da se radi o skupu ključeva, sunčanih naočala ili novčaniku, Apple i nezavisne tvrtke stvorile su slatke, šarene, otmjene i kreativne nosače ususret lansiranju AirTaga. Donosimo vam koje sve proizvode možete uskladiti sa svojim novim AirTagom.

image
Belkin

Belkin

Belkin donosi nekoliko različitih držača za AirTag. Postoji verzija simpatičnog i jednostavnog držača koji dolazi u tri različite boje i možete ga pričvrstiti gdje god želite, bilo za ključeve, bilo za torbu, a također sadrži dodatni osigurač koji drži tragač na mjestu na kojem treba biti. Ova verzija ja dosta opuštenija i bliža mlađoj generaciji, a cijena joj je 12.95$. Naručite svoj primjerak na apple.

image
Belkin

Drugi zanimljivi proizvod iz Belkina je malo elegantniji držač trackera za ključeve. Također dolazi u tri boje, a odlikuje se čvrstim kućištem koje štiti AirTag od oštećenja, a možete ga nabaviti na apple. za 12.95$.

image
Apple

Apple

Lagan i izdržljiv, ovaj primjerak izrađen je od poliuretana i sigurno pričvršćuje AirTag na vaše predmete. Kućište se čvrsto uklapa u AirTag kako bi osiguralo da ostane na mjestu, tako da možete pratiti na što je pričvršćeno. Može se nabaviti na apple. za 29$.

image
Apple

Također u Apple-ovoj ponudi možete pronaći i kožni privjesak za ključeve koji je izrađen od najfinijih materijala. Nehrđajući čelik je upečatljiv koliko i jak, dok je europska koža posebno kvalitetna i meka na dodir. I dobro leži na AirTagu, tako da nikada ne morate brinuti hoće li ispasti. Cijena mu je nešto veća nego drugima, a iznosi 35$ i može se nabaviti na apple.

image
Spigen

Spigen

Ovdje se radi o malo robusnijoj verziji koja je inspirirana dizajnom automobila. U ovom slučaju se ne morate brinuti da će vaš AirTag biti oštećen jer ga štite izdržljivi i kvalitetni materijali. Ovaj privjesak je dostupan na spigen po cijeni od 24.99$.

image
Nomad

Nomad

Nomad predstavlja izrazito elegantan i misteriozan kožni privjesak za ključeve u koji možete umetnuti AirTag. Kožni privjesak u potpunosti skriva tragač i štiti ga od ispadanja i oštećenja. Sada se može kupiti po sniženoj cijeni od 29,95$ na nomadgoods.

image
Nomad

Ovaj isti proizvođač također u svojoj ponudi ima i vezicu za naočale koja sadrži prostor u koji se može umetnuti AirTag. Ako ste od onih koji znaju često izgubiti ključeve, vjerojatno vam ni gubljenje naočala nije strano. Vezica košta 29,95$ i može se nabaviti na nomadgoods.

image
Norma Jean Designs

Norma Jean Design

Na Etsyju je moguće nabaviti i mnoge druge AirTag držače, ali mi vam izdvajamo jedan vrlo koristan, ako ste vlasnik kućnih ljubimaca. Kako biste uvijek bili sigurni gdje je vaš ljubimac ili ga pronašli u slučaju da zaluta, Norma Jean Design su osmisli držač AirTaga za životinjske ogrlice. Proizvod se može nabaviti na etsy. po cijeni od 24,95$.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 06:32