Dosta neugodnih mirisa!

Birajte najbolje rješenje Geberit i osvojite proizvode za vašu novu mirisnu kupaonicu u vrijednosti 35.000 kn

ZAGREB, 15. svibnja 2015.- Mirisi u kupaonici mogu biti prilično neugodni. Mirisni štapići, sprejevi ili otvaranje kupaonskog prozora trajno ne rješavaju izvor problema. Geberit, europski lider na području sanitarne tehnologije, je oduvijek pratio potrebe potrošača te tako predstavio DuoFresh, inovativni i fukncionalni dodatak svake mirisne kupaonice. DuoFresh je neprimjetan proizvod koji se izvrsno uklapa u dizajnerski koncept Geberit. Riječ je o sustavu s jedinicom za isisavanje neugodnog mirisa koji primjenom jedinstvene Geberit tehnike čuva svježinu i ugodan miris kupaonica štedeći pritom energiju.

Uklanjanje neugodnih mirisa nije samo pitanje komfora nego i argument za zaštitu okoliša. Tijekom cijele godine, ventilacija potroši samo 5% energije, a što je jednako gubitku energije kod malo otvorenog prozora na samo deset minuta u jednom zimskom danu. Geberit DuoFresh sustav se brzo i lako ugrađuje, a za pročišćavanje zraka koristi filter od aktivnog ugljena. Sustav funkcionira neovisno o ventilacijskoj cijevi ili drugim ventilacijskim sistemima te na taj način štedi energiju budući da pri zimskim temperaturama nije potrebno otvaranje prozora kupaonice

Geberit Sigma40, tipka za aktiviranje ispiranja integralni je dio DuoFresh sustava. Za zamjenu filtera ili dodavanje kocke za dezinfekciju dovoljno je jednostavno otvaranje Sigme40, pa je tako olakšan pristup u unutarnji mehanizam DuoFresh sustava. Atraktivna tipka Sigma40 dostupna je u staklu i plastici.

OSVOJI MIRISNU KUPAONICU

Svježe i mirisne kupaonice danas postaju i osobna utočišta, mjesta mira i relaksacije. Sanitarna tehnika koja omogućava te privatne wellness oaze skrivena je iza zida. Upravo zato Geberit tijekom svibnja pokreće veliku nagradnu igru u kojoj je dobitak 35.000 kn za potpuni preobražaj Vaše postojeće kupaonice u pravu spa oazu. Više o nagradnoj igri i inspirirajućem svijetu kupaonica potražite na internetskim stranicama www.geberit.hr

Više o nagradnoj igri saznaj >>>> OVDJE

Za više informacija kontaktirajte: Geberit prodaja d.o.o., Podružnica Zagreb: 01/386 78 00, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2023 22:58