Kuhinja iz snova!

Drew Barrymore je pokazala svoju redizajniranu kuhinju i podijelila neke korisne savjete

 DREW BARRYMORE/
Nakon nekoliko tjedana obnove putem Instagrama, Drew je podijelila gotov proizvod, a rezultat je - kuhinja iz snova!

Drew Barrymore bila je zauzeta redizajniranjem svoje monokromatske kuhinje u tonovima drva u veličanstvenu oazu ispunjenu bojama koristeći potpuno novu kolekciju boja za dom Flower.

"Gotovo je. Tjedni nemilosrdnog uređivanja, čišćenja i odlučnosti, i evo moja dizajnerska vizija iz glave pretvorena je u stvarnost!!!! Baš sam sretnica", napisala je Barrymore u objavi na Instagramu koja najavljuje kuhinju novog izgleda.

Vodeći gledatelje kroz zadivljujuću obnovu, Barrymore pokazuje svoj impresivni prostor koji uključuje niz neutralnih i svijetlih tonova.

"Tako sam sretna kako je sve ispalo", kaže Barrymore dok vodi gledatelje u novodizajniranu kuhinju.

Zidovi, otok i gornji ormarići obojeni su Flower Home Paint bojom "Palm Leaf Green", dok su donji ormarići, vrata smočnice i strop obojeni svestranom bež nijansom Flower Home Paint, "Toasted Almond".

"Već izgleda uživljeno, puno je čišće i otvorenije nego što je bilo", nastavlja Barrymore.

U ranijem videu na Instagramu objavljenom dok je bila usred faza planiranja, Barrymore je podijelila neke korisne savjete o tome kako vizualizirati konačni dizajn pomoću iPada.

"Ono što želim predložiti ljudima je da uzmu svoju malu olovku i sami naprave svoje planove." Prema Drew ovaj način projektiranja pomaže vam da ostanete unutar svojih okvira i bolje vidite kako će stvari izgledati kada konačni dizajn bude gotov.

To je lakši način komuniciranja s ljudima jer možete reći: ‘To je upravo ono što mislim‘.

Dakle, ostavlja manje prostora mašti i slučajnom tumačenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 20:30