DAŠAK RUSTIKALNOSTI U PROSTORU

Drveni kuhinjski otoci koji će vas osvojiti na prvi pogled

Foto: Amber Thrane
Što kažete na ove fantastične kuhinjske otoke?

Drvo je jedan od najomiljenijih prirodnih materijala za kuhinjske otoke jer je svestran izbor koji dobro izgleda, kako u tradicionalnim i rustikalnim, tako i u suvremenim prostorima. Ako i sami razmišljate o ovakvim kuhinjskim otocima, pogledajte ove 'šik' primjere koji će vas osvojiti na prvi pogled. Nas sigurno jesu.

Chango & Co./Hunker

Foto: Amber Thrane

Foto: Amy Sklar Design

Bez obzira na to radi li se o svijetlom ili tamnijem drvetu, svaki će od njih izgledati sjajno u kombinaciji s bijelom podlogom u interijeru. Naime, upravo je drvo materijal koji se fantastično ističe na neutralnoj podlozi.

Foto: Peter Schweitzer

Foto: Stephen Paul/Hunker

Posebno je fantastična kombinacija drveta i mramora na kuhinjskim otocima jer izgleda sjajno, a prilagođava se gotovo svakom stilu uređenja. Osim toga, ako ih se pametno održava i pazi na njih, mogu potrajati godinama.

Foto: Francesca Tosolini/Unsplash

Foto: Dichotomy Interiors

Foto: Describe the Fauna/Renee Rodenkirchen

U kuhinjama su danas sve poželjniji multifunkcionalni elementi koji se mogu smanjivati i/ili proširivati po potrebi. Ali nisu jedini. Sve su češće traženi i kuhinjski otoci oni koji se mogu pomicati jer ih mobilnost čini prilagodljivima, a posebno su aktualni u manjim kuhinjama gdje dodatnog prostora uvijek dobro dođe.

Foto: Creatv Eight/Unsplash

Foto: Sanford Creative

Foto: Chango & Co.

Izvor: Hunker.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 06:09