Najbolje ideje

Drvo, kamen ili beton: Stručnjaci otkrivaju kako do oaze za tuširanje, ali na otvorenom

 Jim Westphalen
Prvo se zapitajte za što vam treba vanjski tuš? Želite li se isprati prije korištenja bazena ili hidromasažne kade?

Ili je za pranje pasa i čizama nakon šetnje? Razmislite treba li vam ručni tuš ili fiksna glava ili oboje. Zatim razmislite gdje ga pozicionirati? Želite li da je vaš tuš na otvorenom zaštićen ili izložen pogledima?

image
Jim Westphalen

Ništa nas po ljeti ne može toliko relaksirati kao tuširanje na otvorenom. Bez obzira da li imate bazen ili ne, tuš na otvorenom je detalj koji će svaku terasu ili vrt učiniti poželjnim mjestom, a vas osvježiti. Kako dizajnirati vanjski tuš da bude elegantan i cool ovisi o stilu uređenja vaše okućnice i stilu uređenja i materijala koji preferirate. Možete ga izraditi od kamena, šljunka, drva ili betona. U nastavku vam donosimo naš odabir najboljih oaza za tuširanje na otvorenom, koje će ritual tuširanja pretvoriti u pravo spa iskustvo.

DRVO

Drvo je bezvremenski materijal koji najviše koristimo za uređenje doma, a može biti izvrsna ideja za stvaranje toplog ugođaja za vaš tuš na otvorenom. Obucite cijeli tuš drvom po vašem izboru i u boji koju volite. Također, možete koristiti letvice ili drvene ploče, i nikako nemojte zaboraviti posaditi cvijeće i zelenilo oko vašeg tuša kako biste stvorili pravi spa ugođaj.

image
CopperManCo/Etsy
image
Future
image
Stephanie Coutas
image
Little Greene

BETON

Beton je vrlo izdržljiv materijal koji je savršen za uporabu na otvorenom. Beton ima nekoliko nijansi koje možete izabrati, a dobro izgleda u kombinaciji s kamenjem, kamenom, drvetom i metalom. Pokrijte cijeli vanjski tuš s betonom i posadite stabla i zelenilo za živahni osjećaj. Napravite kontrastni izgled s tamnoplavom bojom i kremastim betonskim zidom plus drvenim podom. Betonska platforma i ploča u kombinaciji s drvom izvrsno će izgledati u suvremenom okruženju.

image
Otto Tiles
image
Delightfull
image
Bali Interiors
image
Renovator Store
image
Airbnb

KAMEN

Kamen je također vrlo izdržljiv materijal i stvara rustikalni osjećaj u prostoru. Presvucite cijeli prostor s njim ili odaberite samo par zidova. Kamen također možete kombinirati s drvom. Također, možete napraviti prozor u kamenu kako biste mogli uživati u pogledu. Ne zaboravite postaviti posaditi ili posaditi biljke u zemlju kako biste oživjeli svoj vanjski tuš. Sretno!

image
CopperManCo/Etsy
image
John Kraemer & Sons
image
MORTEN HOLTUM
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2024 22:38