PREKRASNO!

Dva brata u roditeljskoj garaži od starih skateboarda prave namještaj i kućni dekor

 Adrian Martinus Design
Iako studio AdrianMartinus sada također koristi nove materijale, oni nastavljaju pažljivo mijenjati namjenu raznih vrsta drva

Adrian Martinus Design potpuno je integrirani dizajnerski studio i kreativna radionica s predanošću kvalitetnoj izradi i najvišoj razini korisničke usluge. Studio su osnovali braća Adrian i Martinus Pool još 2012. godine. Kao stolari, bili su frustrirani otpadom od građevinskog materijala s kojim su se susretali na gradilištima, a kao strastveni skateboarderi, nastojali su dati novi život polomljenim skateboardima i tako je nastala ova divna priča.

Radeći u garaži svojih roditelja počeli su pretvarati drvene podove i slomljene skejtborde, od kojih su mnoge velikodušno donirale lokalne skejt trgovine, u umjetnine i kućni dekor. Početkom 2012. godine Adrian Martinus je progresivno nadogradio svoje alate i strojeve, proširio svoje znanje o obradi drva i razvio svoju suradničku estetiku.

Iako studio AdrianMartinus sada također koristi nove materijale, oni nastavljaju pažljivo mijenjati namjenu raznih vrsta drva, uvijek usavršavajući dizajn i proizvodne procese kako bi stvorili jedinstvene proizvode sa što manje otpada.

AdrianMartinus Design ima dva brenda:

AdrianMartinus se usredotočuje na ručno izrađen namještaj, umjetnine i ekskluzivne kućne potrepštine.

Pool Product Design je suradnja s danskom umjetnicom i dizajnericom Anne Tranholm – nudi kućne potrepštine, dekor i dodatke u malim serijama po pristupačnim cijenama.

- Nastojimo stvoriti visokokvalitetne, prekrasne proizvode koji pomiču granice konvencionalne prakse obrade drva – sve dok odajemo počast našim korijenima u skateboarding zajednici. Kroz timski rad i domišljatost, kontinuirano ćemo razvijati naše dizajne kako bismo stvorili izvanredne proizvode koje će naši kupci cijeniti godinama koje dolaze – pišu na svojoj stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 10:18