Kolekcija Botanical

Dva hrvatska brenda udružila su snage i kreirala stol koji u dom unosi dašak prirode

 Modulos
Multifunkcionalni stolić s betonskom lončanicom i kalendarom za zalijevanje biljke

Dva mala hrvatska brenda udružila su snage i kreirala jedinstvene proizvode ujedinjene u kolekciju Botanical. Riječ je o suradnji malog hrvatskog brenda namještaja Modulos, koji oduševljava namještajem s brojnim praktičnim rješenjima, i kreativnog dvojca Kut na kvadrat, koji se bavi izradom uporabno-dekorativnih predmeta od betona.

image
Modulos

Botanical je kolekcija multifunkcionalnih pomoćnih stolića posebnog dizajna koji sofisticirano krase svaki životni prostor i unose dašak prirode u njega. Doslovno! Naime, u stoliće je ugrađena betonska lončanica za biljke, a poseban je dodatak kalendar koji označava dan kad je biljka posljednji put zalivena.

image
Modulos

Ploča stolića izrađena je od visokokvalitetne brezine šperploče, zaštićene ekološki prihvatljivim premazom od prirodnog ulja, a lončanica je zaštićena ekološkim premazom na bazi vode. Sam stolić može se transformirati u stolić za kavu, a lončanica se može koristiti i kao zdjela za voće. Njezinu dizajnu posebnu dimenziju daje korištenje pigmenata na bazi željezovih oksida.

image
Modulos
image
Modulos

Kolekcija zasad obuhvaća dva modela, Botanical Temple i Botanical Mist, a više informacija možete pronaći na modulos.hr i kutnakvadrat.com, kao i na IG: @modulosfurniture i @kutnakvadrat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. travanj 2024 02:55