BREND BAOLA

Efektne pilates lopte koje izgledaju kao umjetnička instalacija

 Baola
Osim toga što su nevjerojatno funkcionalne i praktične, ove fantastične pilates lopte izgledaju kao savršena dekoracija u našem domu

Pierre-Emmanuel Boiton, osnivač brenda Baola koji stoji iza ove divne ideje, 2013. godine doživio je nesreću i povrijedio kralježnicu zbog koje je trpio konstantne bolove. Kako bi si olakšao, uredski stolac odlučio je zamijeniti pilates loptom, a ubrzo je primijetio da se bolovi u njegovim leđima smanjuju. Međutim, nije mu se sviđao njezin dizajn zbog čega se odlučio udružiti s dizajnerima i tako je započela priča o onome što će kasnije postati Baola.

Bazirao se na fleksibilnoj tkanini koja neće biti samo udobna, već i vizualno privlačna. U tome je i uspio, barem ako se nas pita.

Neodoljiv brend u svojoj ponudi trenutno ima čak šest različitih modela koji izgledaju efektno i drugačije, a zahvaljujući vrlo zanimljivom dizajnu bez problema će se uklopiti u gotovo svaki interijer. Bez obzira na to je li riječ o uredskom prostoru ili vašem kutku kod kuće, ova lopta odličan je izbor.

I još jedna odlična stvar koja bi vas mogla razveseliti! Naime, ove efektne pilates lopte dostavljaju i u Hrvatsku. U slučaju da vam sviđaju, možete ih jednostavno naručiti na sljedećem linku i nabaviti po cijeni od 169 dolara.

Foto: Baola

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 07:37