Hrvatski brend Shuz.

Eko održivost, domaći dizajn i slow fashion: ovo su najslađe dječje majice ali i majice za supermame

 www.shuzmini.com

Kao odgovor na sve prisutnije pitanje eko održivosti i masovne proizvodnje odjeće, dizajnerice brenda Shuz. Maja Žirovčić i Ljudmila Pribilović realizirale su svoju drugu kolekciju majica shuz. MINI.

image
www.shuzmini.com
image
www.shuzmini.com
image
www.shuzmini.com

-Prilikom kreiranja kolekcije inzistirale smo na prirodnim tkaninama koje su nježne za dječju kožute smo dugo tražile idealan pamuk za majice. Tržište tekstilnih materijala je zaista veliko i često cijena ne garantira kvalitetu, tako da smo si zaista dale truda da budemo sigurne u ono što ćemo ponuditi - kaže Ljudmila. Riječ je o majicama za djecu svih uzrasta personalizirane imenom, a sami kroj je udoban, ležeran i unisex, ukratko idealan za igru. Upravo takvu majicu ćete poželjeti sačuvati za uspomenu i nakon što ju djeca prerastu.

image
www.shuzmini.com
image
www.shuzmini.com
image
www.shuzmini.com
image
www.shuzmini.com

Osim dječjih majica prisutne su i tzv. "mama" majice dostupne u dvije veličine.

-Put do finalnog proizvoda započeo je testiranjem uzoraka obraćajući najviše pažnju na ponašanja materijala i aplikacija u pranju, odabrale smo one koji su se pokazali najboljim i pokrenule proizvodnju u Zagrebu. – otkrio nam je talentirani duo koji je svoj brend Shuz. MINI predstavio prošle godine. Odmah nakon predstavljanja same ideje kreativnih personaliziranih majici otvoren je i webshop, čime su majice postale dostupne diljem svijeta. Svakako želimo nastaviti proizvodnju u malim serijama i gurati ideju da se svakoj shuz.MINI majci može dati unikatni detalj i svakom klijentu pomoći oko odabira veličine i boje majice, boje slova, načina održavanja i sl. Maja i Ljudmila već dugi niz godina uspješno vode svoj brend personaliziranih, ručno oslikanih tenisica Shuz. te znaju da komunikacija s ljudima oduzima najviše vremena ali žele ostati na tom osobnijem pristupu kupcima. Budući da sudjeluju u svakom aspektu svog poslovanja znaju da ne smiju preći granicu kapaciteta proizvodnje.Također treba zadržati i dozu realnosti i shvatiti to, ističu, kao posao od kojeg treba živjetii plaćati račune.

image
www.shuzmini.com
image
www.shuzmini.com
image
www.shuzmini.com
image
www.shuzmini.com
image
www.shuzmini.com

-Kao mame koje podržavamo slow fashion, domaći dizajn i eko održivost ovakav proizvod je potpuno u skladu sa našim osobnim stavovima i vrijednostima koje želimo prenijeti i na svoju djecu - kažu Maja i Ljudmila.

Više možete saznati na Instagramu i Facebooku te na web stranici www.shuzmini.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 03:33