NE PROPUSTITE

Ekskluzivni namještaj i detalji za kuću

Veliko otvorenje Möbel Landa u Westgate Shopping Cityju. Na oko 6000 četvornih metara smjestili su se komadi i dekoracije vrhunske europske kvalitete koji dosad nisu bili dostupni u Hrvatskoj

Razmišljate li o opremanju interijera, dođite u Westgate Shopping City, gdje se otvara Möbel Land - pravo malo kraljevstvo ekskluzivnog namještaja i neodoljivih detalja za dom.

Vrhunska europska kvaliteta, iznimni brendovi i modeli koji do sada nisu bili dostupni u Hrvatskoj smješteni su na oko 6000 četvornih metara nove luksuzne destinacije za opremanje doma po mjeri. Na dvije etaže, prepune inspiracija za uređenje interijera, brendovi su vrhunske kvalitete te su dostupni svi potrebni detalji za kreiranje prvoklasnog doma ili poslovnog prostora.

U ponudi su proizvodi brendova poput danskog Umagea, talijanske Selve, austrijske ADE, njemačke tvrtke Schuller...

Ljubitelji dobrog dizajna moći će ovdje razgledati i atraktivne, moderne kuhinje brojnih svjetski poznatih brendova

Ako ste ljubitelj dizajna i kvalitete koji odolijevaju svim trendovima, Möbel Land zaslužuje biti visoko na listi mjesta za opremanje interijera. Naime, novotvorena poslovnica nudi poznate svjetske brendove poput danskog Umagea, talijanskih brendova Loiudice&D i Selva, austrijskih Hefela i ADE, njemačke tvrtke Schüller i još mnogih drugih.

Više informacija potražite na web stranici www.mobel-land.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 10:17