Electrolux - Revolucionarni UltraOne usisavač

Lakši, tiši i bolji nego ikada!

Electrolux ponosno predstavlja najnoviju generaciju UltraOne® usisavača. S više od 40 unaprijeđenja, jednostavnošću rukovanja, iznimno niskom razinom buke te vrhunskim rezultatima čišćenja, UltraOne čini usisavanje zabavnim!

Nakon lansiranja prve generacije UltraOne usisavača, usmjerene na zadovoljavanje 3 najvažnija kriterija za usisavače, a to su izvedba, rukovanje i buka, provedena su istraživanja potrošača koja su pokazala da je u 12 europskih zemalja UltraOne najbolji usisavač. Danas je UltraOne najbolji proizvod tvrtke Electrolux jer je njime kompanija uspješno zadovoljila želje potrošača. Osim toga, ovaj nevjerojatni usisavač ima najnovije tehnologije te je vrhunskog dizajna – novi UltraOne osvojio je međunarodnu IF nagradu za dizajn i Plus X nagradu za inovativnu tehnologiju, dizajn i inteligentni i jednostavan sustav korištenja.

U istaživanjima potrošača 96% reklo je kako želi usisavač koji ima odlične rezultate usisavanja. 93% potrošača želi usisavač koji je jednostavan za rukovanje, dok 90% želi da njihov budući usisavač bude tiši od onog kojeg posjeduju. Upravo te želje potrošača zadovoljava najnoviji UltraOne.

“Nova generacija uspješnog UltraOne usisavača ima poboljšanja u rukovanju i razini buke, a istovremeno ostvaruje vrhunske rezultate čišćenja. Iznimno nam je važno dobiti priznanje naših potrošača da smo zadovoljili sve njihove zahtjeve. Nevjerojatno je da smo uspjeli stvoriti vrhunski usisavač koji je za jedan kilogram lakši i nekoliko decibela tiši bez ugrožavanja ostvarivanja visokih rezultata čišćenja. Naši inženjeri i dizajneri uspjeli su u ovom izazovu i kreirali novi UltraOne usisavač, čak bolji nego što smo se nadali.” rekao je Ivan Radnić, Voditelj prodaje malih kućanskih aparata i usisavača tvrtke Electrolux.

Jedinstvena kombinacija vrhunske izvedbe, jednostavnog rukovanja i niske razine buke

Tajna odličnih rezultata usisavanja nije samo u snažnom motoru već i u dobrom protoku zraka zahvaljujući novoj AeroPro™ Extreme četki dizajniranoj za učinkovito usisavanje svake površine. UltraOne čini usisavanje jednostavnim jer sa mekanim kotačima uređaj se može lako kretati oko namještaja. Novi UltraOne je čak jedan kilogram lakši od svog prethodnika pa ga je jednostavno nositi i spremati. Ovaj uređaj ima HEPA 13 sustav filtriranja, a promjena filtera moguća je samo jednim dodirom. Electrolux je leader u tihom usisavanju, uz najnoviji UltraOne i Silent Air Tehnologiju™ razina buke smanjena je za impresivnih 2 dB (u usporedi s drugim modelima).

“S poboljšanjima kojima smo dobili jedinstvenu kombinaciju vrhunske izvedbe, jednostavnog rukovanja i niske razine buke sa sigurnošću mogu reći da je novi UltraOne najbolji usisavač na tržištu.” rekao je Ivan Radnić, Voditelj prodaje malih kućanskih aparata i usisavača tvrtke Electrolux.

Novi UltraOne može se kupiti u svim specijaliziranim trgovinama.

Više informacija potražite na www.electrolux.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 07:03