BOŽIĆ 2017

Elegantni vjenčići Dragane Tomić iz brenda Kreativka

Unosite duh Božića ovim elegantnim vjenčićima u baš svaki prostor

Svake godine u ovo doba posebno se veselimo domaćim kreativcima koji se maksimalno posvećuju božićnim dekoracijama. Vidjeli smo ih zaista puno, ali uvijek nas iznova razvesele svojim kreacijama. Tako je bilo i s magistricom ekonomije iz Bjelovara, Draganom Tomić, čiji elegantni vijenci osvajaju na prvu.

- Zaposlena sam u bjelovarskoj tvrtki koja se bavi proizvodnjom i prodajom namještaja, radim na radnom mjestu referenta logistike. Posao je dinamičan i zanimljiv, ali i stresan. Upravo zbog toga treba mi ‘ispušni vetil’ pa se stresa oslobađam kroz kreativnost - kaže kreativka i kaže kako je sve počelo kad je poželjela imati malo drugačiji vijenac.

PRIRODNI MATERIJALI

- Iako nisam znala ništa o tome, odlučila sam ga napraviti sama. Članovima obitelji se svidio moj vjenčić, svi su željeli imati jedan takav. I tako je krenulo, s članova obitelji proširilo se na prijatelje, pa na prijatelje prijatelja... Želja da imam poseban vjenčić se pretvorila u pravi mali hobi - prepričava.

Za izradu koristi vijence od slame, vinove loze, vrbe i mahovine, prirodne materijale koje skuplja tijekom godine ili kupuje na tržnici, umjetne materijale i ukrase iz raznih trgovinama, ukrase koje izrađuje i šiva sama i svijeće lokalnih proizvođača.

- Posebni su jer su svi vijenci napravljeni na okruglim vijencima koji su po meni pravi simbol Božića, a izrađujem ih od raznih materijala, volim kombinirati prirodne materijale s elegantnijim ukrasom, staviti na vijenac nešto drugačije, nešto što će podići cijelu priču, kombinirati tradicionalno s modernim. Ponuda je široka, treba se stalno truditi napraviti nešto novo i istaknuti se, a to baš nije lako - ističe Dragana.

Većinu vijenaca osmišljava sama, ali može se naručiti i personalizirani vijenac po želji kupca.

ŽELJE KUPACA

- Trudim se udovoljiti željama kupaca i njihove ideje provesti u djelo, ali i staviti na vjenčić nešto po čemu će se prepoznati da je to moj rad. Trenutno se mogu naručiti adventski, a kroz ostatak godine uskrsni, proljetni i jesenski vijenci. Vijenac mogu naručiti svi preko Facebook stranice Kreativka i Instagram profila @kreativkaa iz cijele Hrvatske - zaključuje.

Foto: Berislava Picek/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 15:55