BLAGDANSKA RADIONICA

Eventastic uskrsna radionica: Poklonite sebi opuštene trenutke uz izradu uskršnjih vijenaca

Eventastic uskrsna radionica
U trosatnoj radionici naučite kako izraditi vijenac po svojim željama ili iznenadite dragu osobu poklon bonom

Uskrs je najveći i najvažniji kršćanski blagdan, ali je ujedno i obiteljski blagdan u kojem dominira zajedništvo, kada se članovi obitelji druže, priprema se svečani ručak, bogato se postavlja blagovaonski stol, bojaju se pisanice... Takvu idiličnu obiteljsku atmosferu, zahvaljujući studiju Eventastic i vi možete stvoriti u svom domu.

Kreativni studio Eventastic, koji čine Dražana Paladin Pavelić i Iva Duduković, vode radionicu koja se održava u Eventastic kreativnom studiju za stvaranje, sigurno druženje i socijalnu distancu na adresi Obrtnički prolaz 1 u Zagrebu, 29.3. – 2.4.2021. Za ovu radionicu nije potrebno prethodno znanje, jedina preporuka je da polaznici budu stariji od 14 godina.

image
Studio Eventastic

Radionica

U ovoj trosatnoj radionici naučiti ćete kako stvoriti vlastiti vijenac od nule, koristeći svježe i suho sezonsko bilje. Pritom, sami možete odabrati želite li dizajnirati klasični vijenac za stol ili vijenac za vrata. Gotov vijenac obično je promjera 40 cm, ovisno o odabranim materijalima i stilu.

image
Studio Eventastic
Organizacija svih vrsta privatnih i poslovnih evenata!

No, to nije sve. Ovaj kreativan duo s bogatim portfeljem u organizaciji svih vrsta privatnih i poslovnih evenata (vjenčanja, proslave godišnjica, krstitke, rođendane...) koji žari i pali već duže vrijeme, inspirirat će vas kako urediti blagdanski stol, podijeliti s vama nekoliko trikova oko bojanja jaja i savijete kako da vijenac potraje duže, te kako reciklirate ono što već imate u domu i stvorite nove upečatljive dekoracije koje neće proći nezamijećene.

Na radionici ćete imati na raspolaganju sve materijale i alate potrebne za rukovanje s biljkama i dekoracijama za stvaranje vijenca od prirodnih materijala.

image
Studio Eventastic

Uz lounge glazbu, opuštenu i kreativnu atmosferu, uključeni su slatki i slani zalogaji te piće.

Radionica će se održati u prostorima našeg studija, Obrtnički prolaz 1, u kreativnom prostoru za stvaranje, sigurno druženje i socijalnu distancu.

image
Uskrsna radionica

TERMINI:

29.3. – 2.4.2021. od 17:00 – 20:00 sati. Cijena radionice po osobi iznosi 350 kn

REZERVACIJE ZA MALE GRUPE:

Ako želite rezervirati termin kao mala grupa prijatelja ili kolega, kontaktirajte ih na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i dogovorite alternativne datume i vremena.

OBAVIJEST O COVID-U:

Radionica će biti ograničena na broj od 5 polaznika po terminu u skladu s vladinim propisima. Bit će osigurano sve za sigurnu distancu, bezbrižan rad i ugodno druženje.

Više na: Facebook @Eventastic Concept Store, Instagram @eventastic_lifestyleevents

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 16:14