video

Evo zašto biste trebali izbjegavati jednu vrstu kofera kada putujete

 ALAMY/PROFIMEDIA/JOHNER IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Obično, kada putujemo, stvari pakiramo u kofere, neke u tvrde s kotačićima, a neke u mekane. Iako se na prvi pogled čini da razlike nema, jedan je putnik sve uvjerio u suprotno.

Putovanje kofera od odjeljka za prtljagu u zračnoj luci, sve do aviona i natrag do vlasnika, može biti dugo i teško. Obično se pri stavljanju kofera na traku za prtljagu ne vodi toliko računa, već ih radnici u žurbi bacaju jedne na druge. Osim toga, nedavno je video koji se pojavio na internetu upozorio sve putnike na još jedan problem – a to je (ne)vrijeme

Kako možete vidjeti u videu, svi nagomilani koferi na kolicima, uz pomoć kojih se dalje prebacuju u avion, završili su mokri kada je počela padati kiša u zračnoj luci u Houstonu.

- Stojim ovdje u zračnoj luci u Houstonu, Teksas. I žao mi je svih ljudi na jugozapadu koji imaju svoju prtljagu u ovim kolicima bez cerade - započeo je putnik u svom videu, da bi ubrzo otkrio kako su njegove stvari završile - natopljene vodom. Jastuk koji je izvadio iz torbe bio je potpuno mokar.

Ovo može biti prilično nezgodno i bolno za vaš džep ako u takav kofer stavite neke električne uređaje. Također, ostali putnici koji su komentirali ovaj video savjetovali su drugima da putuju s tvrdim koferima, onima na kotačima, prenosi Mondo.

Pogledajte video!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 14:40