FLOOR EXPERTS - Saloni podnih obloga

Za sve one koji žele više od poda, koji žele pod s karakterom

Prodajni program obuhvaća masivne gotove parkete –lakirane i neobrađene, dvoslojne gotove parkete, troslojne gotove parkete, višeslojne gotove parkete, drvene obloge za vanjske površine, drvene obloge za vanjske i unutrašnje zidove, gotovi lakirani pluto, vinil i linoleum u pločama, kao i sve vrste letvica, profila, podloga i drugih materijala koji su potrebni za montažu podnih obloga. Opširniju i bogatiju ponudu nećete nigdje naći. Uz pomoć naših dobavljača iz Europe, Amerike i Azije brinemo da su proizvodi kvalitetni, ekološki odgovarajući i tehnološki napredni, a ponuda bogata. U našim salonima pomoći ćemo Vam da odaberete odgovarajuću podnu oblogu i ostale pomoćne materijale, ponudit ćemo Vam korisne savjete u pogledu montaže i održavanja. Naši parketari Vam mogu ponuditi kvalitetnu i stručnu montažu. Stručnjaci na području prodaje i postavljanja laminata i gotovih parketa.

EKSKLUZIVNI PARKET

Mi znamo da je parket u Vašem domu ogledalo Vašeg karaktera. Izbor parketa ima direktan utjecaj na kvalitetu stambenih i poslovnih prostorija, zato želimo čuti Vaše želje, da bi Vam mogli pomoći i savjetovati Vas. U Alpodu ćete naći veliki izbor patiniranih podova i možete birati u skladu sa svojim željama i potrebama. Nudimo Vam patinirane podove u obliku daske koje djeluju hladno i mirno, toplo i razigrano, veselo i nestašno, divlje i hrabro, moderno ili tradicionalno, rustikalno i patinirano.

TROSLOJNI PARKETI

Parket troslojni je podna obloga od drveta sastavljena od tri sloja. Jednostavno se montira – plivajući sa click suhomontažnim načinom spajanja. Plivajući način montaže skraćuje vrijeme potrebno za postavljanje parketa. Suhomontažni način montiranja osigurava jednostavno i čisto polaganje parketa po kojem možete gaziti odmah nakon završetka posla. Parket možete polagati i na klasičan način lijepljenjem cijelom dužinom na podlogu.

DVOSLOJNI PARKETI

Dvoslojni gotovi parket sastavljen je od daščica manjih dimenzija koje na sve četiri strane imaju pero ili utor. Parket je sastavljen iz dva sloja. Osnova može biti uslojena ploča, HDF ploča ili sloj smreke, breze, hevee ili topole. Gornji 3,5-6 mm vršni sloj je od prvoklasnog (plemenitog) drveta. Površina je već obrađena – brušena i 6-7 puta lakirana ili UV uljena.

MASIVNI PARKET

Parket masivni je investicija za više generacija, zbog odgovarajuće debljine može se brusiti, odnosno obnavljati više puta. Gotovi masivni parketi su različitih dimenzija. Dužine se kreću od 400 do 1500 mm, širine od 82 do 120 mm i debljine od 18 do 20 mm. Parket treba lijepiti cijelom površinom na podlogu.

FURNET PODNE OBLOGE PAR-KY

Podne obloge PAR-KY su furnirani podovi sa tankim gornjim slojem prirodnog drva, furnira. Taj gornji sloj dočarava prirodnu varijaciju bogatstva nijansi, prekrasne refleksije svjetla, te trodimenzionalnog efekta. Zahvaljujući tome, lako ga je razlikovati od laminate i ostalih imitacija. Furnirani podovi zrače toplinom i luksuzom te ih je lako održavati. PAR-KY furnirani podovi su izvrstan izbor za nekoga tko gradi ili renovira objekt.

LAMINAT

Laminat je elegantna, moderna podna obloga, koja se brzo razvija. Laminat je udoban, funkcionalan, privlačnog izgleda i to su glavne osobine koje ga čine podnom oblogom iz snova. Naši laminati su kvalitetni i lijepi. Postavljanje laminata može i u privatne i u poslovne prostorije (kancelarije, hotelske sobe, trgovine, butike…). Tihi, antistatički, prirodnog izgleda… to su samo neke prednosti novih dekora laminatnih podova.Gledajući na opterećenost prostora, za kojega birate podnu oblogu, na izbor imate laminatne podove u klasi obrade (tvrdoće) W31, W32 i W33.U ponudi je preko 350 dekora laminata vodećih svjetskih proizvođača.

PVC-VINIL PODNA OBLOGA ima široku paletu dekora, od antičkog izgleda poda, uobičajenih uzoraka drveta, klasičnih uzoraka do imitacije kamena. Gornji 1,8 mm debeli sloj vinila čini ovu podlogu izuzetno otpornom na habanje i nečistoće i istovremeno vrlo jednostavnom za čišćenje. Vinil pod ne sadrži nikakve štetne materije. Sve te dobre osobine i prirodan izgled su garancija da Design gotovu podnu oblogu možete položiti u svaki prostor, od stambenih prostorija do kancelarija, restorana, hotela i trgovina.

PLUTO PODNA OBLOGA je 100% ekološki, prirodan materijal jedinstvenih osobina. Pod plutom podrazumijevamo koru hrasta plutnjaka koji raste uglavnom u mediteranskom pojasu. Da bi se odstranila kora, drvo ne treba posjeći ili oštetiti. Prvo skidanje kore se obavlja na 25 godina starom stablu i svakih 8-9 godina kora je ponovno zrela. Gotovo lakirano pluto je u ponudi u pločama čiji presjek se vidi na skici dolje. Klik sistem spajanja čini montažu brzom i jednostavnom. Pluto je veoma topla, otporna na insekte, antistatična, antibakterijska gotova podna obloga, ugodna za hodanje.

VANJSKE PODNE OBLOGE

Vanjske podne obloge od drveta sve češće se upotrebljavaju za polaganje na površine kao što su terase, balkoni, površine oko bazena, dvorišta i vrtova. Drvo koje se polaže na vanjske površine ima čvrstu strukturu što ga čini otpornim na truljenje i insekte i pri tome ga ne treba impregnirati različitim kemikalijama. Vremenom prirodna boja drveta dobija srebrnastu patinu. Ovakva drvena podna obloga, decking, nije zahtjevna za održavanje, a sigurno oplemenjuje svaki prostor dajući mu topinu i udobnost. U ponudi imate slijedeće vrste plemenitog drveta: Ipe/Lapacho, Teak, Masarnduba, Merbau, Cumaru, Sibirski Ariš, Termo Bor, Termo Jasen… Za sve one koji žele više od poda , koji žele pod s karakterom saloni Floor Experts su mjesto gdje će ih pronači!

Više informacija potražite na: www.alpod.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 02:17