brzinski kućni popravci

FORM Card je inovativno rješenje za hitne popravke koje stane u džep!

Plastične kartice kakve još niste vidjeli!

FORM Card praktično je i inovativno rješenje za hitne popravke koje stane u vaš džep! Plastičnu karticu FORM Card možete spremiti u novčanik za slučajeve kada na brzinu treba popraviti nešto u vašem domu ili u okolini. Sve što vam treba, osim same FORM Card kartice, jest čaša vruće vode i nešto za popravak.

FORMcard from Peter Marigold on Vimeo.

Ono što morate učiniti jest uroniti karticu u vruću vodu i pričekat nekoliko trenutaka da plastika omekša. Riječ je o čvrstoj i topivoj bioplastici koju možete iskoristiti da stvorite nešto novo, popravite nešto staro ili prilagodite svijet oko sebe.

Ovaj se materijal omekša do te mjere da ga možete modelirati, dok je vruć spaja se dobro s drugom plastikom pa uz pomoć njega možete popraviti druge predmete u svom kućanstvu poput polomljenih škara, potrganog strujnog kabela i tako dalje.

Izvedene u različitim vedrim bojama, FORM Card kartice zabavne su za korištenje! Bioplastika od kojih su izrađene na bazi je škroba, čvrsta je poput najlona i nije toksična. Nakon što vam prestane biti korisna, plastika se može ponovno upotrijebiti za neki drugi projekt. Jednostavno ju ponovno natopite u vrućoj vodi i počnite ispočetka! FORM Card kartice proizvode se u Velikoj Britaniji i možete ih naručiti OVDJE. Paket od tri monokromatske kartice stoji 6 funti odnosno 50-ak kuna, uz dodatno plaćanje troškova dostave.

Više podataka potražite na FORM Card službenoj stranici ili na njihovu Facebook profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 19:14