predmet žudnje

Francuski arhitekt i dizajner Jean Prouvé dizajnirao je radni stol na koji se lako naviknuti

Tehno Klara, Vitra
Ako ste upravo u potrazi za radnim stolom koji bi vam odgovarao, predlažemo da razmotrite stol imena Compac Direction

Svi koji su tijekom pandemije počeli raditi od doma ili, pak, već dugo rade isključivo ili povremeno od doma, znaju koliko je važno uložiti u kvalitetan stol i stolac. To su, kažu mnogi arhitekti i dizajneri, baze svakog dobrog, kućnog radnog okruženja. Ako ste upravo u potrazi za radnim stolom koji bi vam odgovarao, predlažemo da razmotrite stol imena Compac Direction čiji dizajn potpisuje francuski arhitekt i dizajner Jean Prouvé.

image
Vitra

On je bio jedan od pionira konceptualnog dizajna i jedan od osnivača “nomadske škole” koja je jednako tretirala kuće i namještaj, smatrajući da i jedno i drugo treba biti prijenosno. Poznata je i njegova izjava: “Ne dizajniraj ništa što ne može biti napravljeno”. Njegov dizajn uzimao je u obzir kako će predmeti biti upotrebljavani pa ih je izvodio na način koji im je osiguravao dugovječnost i lagodnu uporabu.

image
Vitra

Stol Compac Direction napravio je 1953. godine za Vitru, i to od top prirodnog hrasta, dok su noge čelične i plastificirane u razne boje. Visina mu je 730, širina 1250, a dubina 600 cm.

image
Vitra

Ovaj stol, za koji mnogi tvrde da je odlično rješenje kao radni stol, možete kupiti u Tehno Klari po cijeni od 17.385 kuna.

Više na www.tehno-klara.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2024 22:25