100% PRIRODNO

From Soil to Form: Mirisi za dom dekorativnog izgleda koji traju neograničeno

 FRAMA
Osim što kuglice samostalno pročišćuju zrak u prostoru imaju i vlastiti umirujući miris

Tko ne voli mirišljav dom? Možda ima i takvih, ali mislimo da su rijetki. Štapići, potpourri, svijeće, ponekad možda i brzinski mirisni sprej prije nego dođu gosti. Sve ovo popravlja atmosferu i dojam vašeg doma, kako vama tako i vašim posjetiteljima. Nažalost većina ovih opcija nije dobra za okoliš, kratkotrajna je i budimo iskreni na dizajnu tih proizvoda bi svakako trebalo poraditi.

image
FRAMA
image
FRAMA

Danska tvrtka Framacph je multidisciplinarni dizajnerski brend koji stvara predmete za zanimljiv životni stil koji nadahnjuju osjetila i potiču na održiv život. S naglaskom na prirodnim materijalima, jednostavnim geometrijama i beskompromisnom kvalitetom, Framin rad povezuje maštovito s praktičnim, što rezultira jedinstveno toplom i iskrenom estetikom.

image
FRAMA
image
FRAMA

Stoga je ovaj brend u suradnji s kreativnim studijem Be my guest iz Seula, osmislila posebno izdanje From Soil to Form inovativnog proizvoda koji sadrži devet kuglica izrađenih od ugljena koji obogaćuje zemlju i zrak. Naime, osim što kuglice samostalno pročišćuju zrak u prostoru i imaju vlastiti umirujući miris uz proizvod se prilaže još i Deep Forest pažljivo izrađen miris stvoren da dopunjuje organski miris koji se emitira iz kuglica.

image
FRAMA

Sam miris Deep Forest sačinjen je od kombinacije mirisa bora, peperminta, limete, limuna i naranče, ciklame, ruže i bijelog mošusa. U jednostavnoj dizajnerskoj kutijici napravljenoj od jele, visine 3,8, duljine 23,5, i širine 3,5 centimetara kuglice su uredno posložene te svojom bojom i oblikom više izgledaju poput kakvog ukrasa za dom, a ne difuzora.

image
FRAMA
image
FRAMA

Osim ove opcije kuglica koje su izrađene od ugljena, Be my guest je i ranije razvio kuglice koje su načinjene od korejskog crvenog tla koje emitiraju blagi miris i pomažu uravnotežiti vlagu u prostoru. Uz njih se također mogu nabaviti razna ulja koja nadopunjuju mirise kuglica. Ova opcije dolazi u drugačijem obliku, kockasta kutija, visine 4,4 centimetra i širine 11,3 također sadrži devet kuglica, ali drugačije boje, one crvenog tla koja se jednako tako vrhunski uklapa u u dobro osmišljen dizajn doma.

From Soil to Form izrađen je od 100% prirodnih materijala i u potpunosti je biorazgradiv. Kuglice se mogu koristiti neograničeno, pružajući vam dugi niz godina praktične upotrebe i uživanja. Cijena im je 145,00 eura, a mogu se nabaviti na Framacph

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 03:21