EVO ŠTO IZABRATI

Funkcionalni radni stolovi za male prostore

Za vas smo izdvojili modele radnih stolova koji će vas oduševiti, ali i funkcionalno upotpuniti prostor u vašem, već ionako malom interijeru

S obzirom na to što sve češće moramo raditi i od kuće, logično je da nam je u domu ponekad potreban i radni kutak. No, što napraviti ako imate premalen stan, a klasični radni stol dimenzijama ne pristaje prostoriji?

Ne brinite, sada postoje funkcionalni stolovi koji će se bez problema uklopiti u stambeni prostor male kvadrature. Svakako iskoristite svaki centimetar na što pametniji način.

Jedan od najboljih izbora za mali prostor je zidni stol na rasklapanje. On je odlična opcija ako imate malo slobodnog prostora u stanu, ali ipak trebate radni kutak. Ovaj drveni stol možete naručiti na internetu preko Amazona.

Najviše slobodnog mjesta u domu često se nalazi pored ili ispod prozora pa zašto tamo ne biste smjestili svoj radni stol? Ovaj stol koji možete naručiti na službenoj stranici Targeta dovoljno je velik da na njega stanu stolno računalo, knjige, pribor za pisanje, pa čak i dekorativna sobna biljka.

Ovaj radni stol izgleda savršeno u svakom minimalističkom interijeru i jednako je tako i funkcionalan. Police omogućavaju slobodno mjesto za pohranjivanje stvari, a glavni dio stola savršen je za stolno računalo. Bijeli radni stolć i police koje dolaze s njim možete naručiti ovdje.

Ovaj radni stol idealan je za sve ljubitelje rustikalnog stila. Napravljen od kvalitetnog drva, na njemu ima dovoljno mjesta za pribor za pisanje ili manje osobno računalo. Stol na rasklapanje možete kupiti na stranicama Urban Outfittersa.

Ovaj radni stol ima dovoljno mjesta za pohranjivanje vaših stvari, ali zahvaljujući staklenim plohama vizualno je jako privlačan. Stol ima zlatne detalje zahvaljujući kojima se uklapa u gotovo svako uređenje prostora, a možete ga naručiti ovdje.

Za sve ljubitelje klasike i rustikalnosti, ovaj je radni stol idealan odabir. Naime, savršeno će se uklopiti u gotovo svaki 'staromodniji' stil, ali možete ga kombinirati i kao detalj koji se ističe od ostatka namještaja u interijeru. Drveni radni stol s policama možete kupiti na službenim stranicama Ikee.

Još jedan rustikalni radni stol, koji se lako pričvrsti na zid, odlično će se uklopiti u manji prostor, a njegova površina dovoljno je velika za držanje stolnog računala, pribora za pisanje ili računa. Funkcionalno se može i dići te tako osloboditi mjesto u sobi za nešto drugo. Ako vam se sviđa, drveni stolić možete naručiti ovdje.

Umjesto 'klasičnih' radnih stolova sa stolcima, danas su sve veći trend u svijetu stol za stajanje. Ne samo da je odličan za zdravlje kralježnice, nedostatak stolca idealan je za manju kvadraturu stana. Ovakav zanimljivi stolić koji ispod površine ima i stalak za odlaganje torbe možete naručiti na linku.

Bijeli radni stol koji se može pričvrstiti na zid savršena je ideja za malu prostoriju. Osim ladica na povlačenje, idealne za tipkovnicu računala, stolić ima i zasebne ladice koje služe za dodatno pohranjivanje stvari. Možete ga naručiti ovdje.

Foto: House Beautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 01:58