PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA!

Garažna rasprodaja Prostorije na Ambijenti

Međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije Ambienta 2019. održat će se od 9. do 13. listopada na Zagrebačkom velesajmu

Imamo sjajnu vijest za sve ljubitelje kvalitetnog domaćeg dizajnerskog namještaja. Naime, Prostoria će za vrijeme međunarodnog sjama namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije Ambienta 2019. u prostoru paviljona 10a, na 1000 četvornih metara imati garažnu rasprodaju. Da, da dobro ste čuli. Riječ je o proizvodima iz prvih serija gotovo svih kolekcija, proizvodima koji su bili na sajmovima, u salonima i na izložbama, te proizvodima napravljenim u tkaninama iz prijašnjih kolekcija. Popusti će se kretati od 20% do čak 80%, tako da će biti stvarno pristupačni širokoj publici.

Nema ograničenja, svi tipovi proizvoda će biti dostupni: velike modularne garniture, manje kompozicije garnitura, sofe i fotelje, garniture na razvlačenje, stolice i stolovi, naslonjači i stolići, stolice za vanjsku upotrebu, jastuci te ponešto i od pratećeg asortimana partnera za dekoraciju doma.

Vjerujemo da je ovo sjajna prilika za sve koji vole i cijene hrvatski dizajn, a popusti do 80% će ga učiniti pristupačnim i onima koji su smatrali da do sada nije bio.

Izlagački štan Prostorije na Ambienti potražite u paviljonu 5.

Više informacija na: www.prostoria.eu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:02