"parkiranje" bicikla u stanu

GDJE S BICIKLOM U STANU? Pronašli smo najbolja rješenja!

Vješanje bicikla na zid
Pronašli smo pet izvrsnih rješenja za "parkiranje" bicikla u stanu koja možete kupiti već danas!

Iako je bicikl iznimno praktično prijevozno sredstvo koje nam omogućuje da se brzo dovezemo na svoje odredište, njegovo skladištenje nije uvijek najjednostavniji zadatak, pogotovo ako živite u stanu i nemate adekvatan prostor za njegovo pospremanje. S porastom krađa bicikala sve smo češće primorani svoj bicikl čuvati u unutrašnjosti našeg doma kako bismo ga imali na oku, no pritom se javlja novi problem.

image
Vješanje bicikla na kosine

Osim rijetkih primjeraka na sklapanje, većina bicikala zauzima dosta prostora u našim domovima pa se tako o njih spotičemo u prolazu i predstavljaju nam izvor frustracije, pogotovo ako živimo u malom stanu. Pogledajte nekoliko odličnih rješenja kako skladištiti svoj bicikl u stanu. Vješanje bicikla na zid nameće se kao logično rješenje kojim oslobađate prostor poda, a to možete postići na nekoliko načina.

image
Vješanje bicikla za gume

Svoj bicikl možete objesiti za gume na zid pomoću okomito postavljenog držača.

image
Vješanje dva bicikla na zid

Zidni nosač za vješanje bicikla - 129 kn

image
Bicik na zidu

Na zid možete postaviti i držač s dvije kuke na koji možete podići svoj bicikl i objesiti ga za ramu. Ovakav držač dođe već oko 149 kuna!

image
Vješanje bicikla na drveni element

image
Vješanje bicikla na drveni element

Ljubitelji prirodnih materijala doći će na svoje s držačem u obliku drvene police, a možete ju naručiti preko platforme Etsy za 83 funte.

image
Vješanje bicikla na nosače s dvije kuke

image
Vješanje bicikla na nosače s dvije kuke

Imate li u svom malom prostoru čak dva bicikla koja negdje treba smjestiti, potreban vam je dvostruki držač poput ovih sa slika s Amazona.

image
Vješanje bicikla na strop

Bicikl možete objesiti i sa stropa, pogotovo ako imate visoke stropove i dovoljno mjesta da možete neometano prolaziti. Cijena ovakvog sustava kreće se oko 130 kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. ožujak 2024 21:41