Gdje staviti bicikl?

Pa, u policu, naravno...

Kulerski komad namještaja stiže iz radionice dizajnera Uga Fava. Idealan je za male stanove, maksimalno štedi prostor i riješit će vas jedne od većih interijernoeksterijernih nedoumica – gdje staviti bicikl?

BookBike je, slobodno možemo reći, originalan i nesvakidašnji proizvod koji vam omogućuje da u stan smjestite prijevozno sredstvo koje obično parkirate izvan njega. A osim što je moderno skladište za bicikl BookBike je, što i drugi dio njegova imena kaže, i polica za knjige te za sve ostale kućne sitnice poput vaza, držača olovaka, CD-a, parfema… Da skratimo u dvije riječi, višenamjenski je proizvod.

BookBike prvi je put predstavljen javnosti na ovogodišnjem sajmu namještaja u Milanu. Dizajner Ugo Fava, koji ga je napravio za tvrtku Byografia, kaže da je odmah shvatio kako ima nešto što će osvojiti ljude. – BookBike posjeduje sve bitne stavke koje mladi, urbani ljudi danas traže od namještaja. To je atraktivan komad namještaja, upadljiv, fora, a pritom i praktičan.Kombinacija iz snova – rekao je Fava i dodao kako je u kratkom roku postao omiljen detalj za hodnik, predsoblje, dnevni boravak i spavaću sobu u mnogim talijanskim domovima.

Dizajner otkriva da ga posebno veseli to što BookBike postaje popularan i u drugim zemljama. Izrađen je od čelika i proizvodi se u nekoliko boja – u kreda bijeloj, antracit sivoj i vosak crnoj. Fora je i to što BookBike ima podesivu kuku koju korisnik može pomicati po želji i tako mu, ovisno o potrebama, odrediti visinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 02:35