Novo u ponudi trgovine Modus

Genijalni proizvodi s potpisom TH Manufacture

Jesen je u zagrebačkoj trgovini Modus itekako zanimljiva i puna noviteta. Odsad u svojoj ponudi imaju i proizvode s potpisom TH Manufacture.

Jedan od njihovih vrućih noviteta su i skulpturalne metalne posude dizajnera Maxa Lipseyja koje će se zbog svoje elegancije i besprijekornog oblika savršeno uklopiti u svaki dom.

No, to nije sve! Tu su i Tripod čaše dizajnera Maartena Baptista. Jedna čaša, jedan stalak, ali u tri dijela. Dizajner duhovito pomiče granice, kao da nas izaziva. Ali što može biti stabilnije od tronošca?! Staklena kolekcija dizajnera Marteena Baptista vrlo je zavodljiva, a čaša u ruci s neočekivanim detaljem novi je doživljaj. Dojmljiv i elegantan.

Plešuće ručke dizajnerice Jeanne B. Mercuriali također su novitet u trgovini Modus, a riječ je o posudama koje vuku svoj korijen iz Palestine. Tamo je naime dizajnerica započela svoj eksperiment s tradicionalnim posudama za vodu. Njihovom reinterpretacijom i oplemenjivanjem, nastale su skulpturalne vaze. Zanimljiv detalj ručke, minimalna je intervencija sa dojmljivim efektom na čisti oblik i površinu . Palestinska tradicija i suvremeni Limoges porculan ovdje su spojeni u sretno jedinstvo.

Proizvodi su dostupni u Modus Design Shopu, Tkalčićeva 48, Zagreb ili putem web trgovine Modus Design Shop.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 09:04