kapsule Touché

Glazba koju osjećate na koži

Nosive kapsule Touché omogućuju glazbenicima da skladaju i izvode glazbu u obliku vibracija na vašoj koži. Marie Tricaud, apsolventica slavnog fakulteta Royal College of Art u Londonu dizajnirala je set nosivih modula koji omogućuju da se živa glazba izvodi kao serija melodija u obliku vibracija i promjena temperature izravno na vašoj koži.



Touché uključuje male plastične kapsule koje se pričvrste na kožu, kao i konzolu koju izvođači mogu koristiti za stvaranje ciklusa zvukova, uzrokujući pritom različite oblike osjećaja pomoću kojih sviraju svoju glazbu na posve neobičan način.


Svaka kapsula ima vlastiti motorčić za stvaranje vibracija s različitim razinama intenziteta, kao i mogućnost podizanja temperature kože. Heksagonalnog oblika i jarkih boja, kapsule izgledaju poput neobičnog dragog kamenja, a razmještene na različitim mjestima po tijelu stvaraju zaista upečatljivo iskustvo u kojem audio frekvencije postaju fizičke vibracije. Ovaj je inovativni proizvod trenutno u fazi prototipa. Zanimljivo!

Izvor: Dezeen

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 19:53