Ostvarenje sna

Glumica Gwyneth Paltrow pokazala svoj frižider, smočnicu i dječju igraonicu, i iznenadila sve!

@ gwynethpaltrow

 Gwyneth Paltrow
Ovo je ostvarenje sna svih zaljubljenika u organiziranje stvari po domu. Sve je uredno i označeno, a na vidiku nema ni trunke nereda

U posljednje vrijeme društvene mreže preplavile su slike kuhinja, smočnica i frižidera poznatih zvijezda u karanteni. Glumica Courteney Cox, zvijezda serije Prijatelji, pokazala je svoj besprijekorno organiziran hladnjak, dok su sestre Kardashian na društvenim mrežama simpatično objavile kako su "u ratu" oko toga koja će imati bolje uređenu smočnicu. Kao što smo mogli vidjeti osim veličine smočnice, jedino u čemu se još razlikuju njihove smočnice su posude u kojima drže hranu.

Listi se pridružila guruica lifestyle brenda Goop, glumica Gwyneth Paltrow. Glumica je zatražila pomoć tvrtke The Home Edit specijaliziranu za organizaciju domova, a osnivačice Clea Shearer i Joanna Teplin posjetile su kuću poznate glumice i preuredile ne samo frižider i smočnicu, već i dječju igraonicu.

Tim je organizirao smočnicu s tomom označenih kutija i prozirnih posuda koje proces pronalaženja hrane čine bržim i jasno pokazuju je li ponestalo osnovnih namirnica.

Ako želite bolje organizirati vlastitu smočnicu, tim preporučuje da stvari pažljivo organizirate, na način da predmete koje koristite svaki dan stavite bliže naprijed.

"Ako pečete kolače samo dva puta godišnje, držite svoju posudu i namirnice za pečenje na vrhu smočnice kako biste oslobodili vrijedan prostor na nižim policama kojima je lakše pristupiti", rekle su Teplin i Shearer za People.

Napravite inventar. Budite svjesni što kupujete i koliko toga imate, a zatim kreirajte onoliko košara/posuda koliko je potrebno. “Ako imate ogromnu količinu grickalica, posvetite nekoliko kanti za te artikle kako ne biste sve trpali u jedan spremnik.”

Također, budite realni: "Ako ste roditelj s punim radnim vremenom, nećete svaku kutiju tjestenine i žitarica isprazniti u staklenke kada se vratite kući iz trgovine." Umjesto toga, samo upotrijebite nekoliko označenih kanti kako biste predmete mogli brzo odložiti, ali ih držite razvrstanim.

Formirajte grupe. “Grupiranjem artikala u veće kategorije nećete imati proizvode bez mjesta u smočnici", kažu i predlažu doručak, večeru i međuobroke kao tri najčešće kategorije.

Što se tiče dječje igraonice, sobu su podijelili na školske aktivnosti i slobodno vrijeme. Aktivnosti su dobile lijevu stranu, a za slobodno vrijeme s desne strane stvorili su zone za čitanje, igru, umjetnost, rukotvorine i znanost.

Iako nam se sviđa ideja da dječja soba izgleda ovako, bez stalne pomoći u čišćenju nikada se bismo odabrali bijelu boju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 09:43