Gorenje u suradnji s dizajnerom Philippeom Starckom

Linija kuhinjskih aparata za svaki životni prostor

U domaće trgovine stigla je najnovija linija Gorenje kuhinjskih aparata Gorenje by Starck koja je nastala u suradnji sa svjetski priznatim dizajnerom Philippeom Starckom. Kolekcija se sastoji od niza pećnica i mikrovalnih pećnica, indukcijskih i plinskih ploča za kuhanje, kuhinjskih napa, hladnjaka, ladice za zagrijavanje te dekorativnih vrata za ugradbene hladnjake i perilice posuđa. Odlikuje ju minimalistički dizajn s vrhunskim reflektirajućim staklom i nehrđajućim čelikom, a dozu živosti unose pažljivo definirani detalji te prepoznatljive ručke od nehrđajućeg čelika s pozadinom narančaste boje koja se reflektira od površine svakog aparata.

Prema riječima samog dizajnera, osnovna je ideja bila stvoriti kuhinju diskretne elegancije koja se ne nameće u prostoru i koju, ako to ne želite, uopće ne morate primjećivati. Upravo iz tog razloga koristio je visokoreflektirajuće površine kako bi se u njima ogledao vlasnikov dom, obitelj i ukućani, odnosno osobe i stvari koje voli.

– Ovi aparati ne samo da su prepoznatljiva i usklađena dizajna koji se lako uklapa u životni prostor svog vlasnika te doslovno odražavaju životni stil i osobnost svakog korisnika, nego su izrađeni korištenjem suvremenih tehnologija, spadaju među energetski najučinkovitije aparate, a ponose se inovativnim i u današnje vrijeme vrlo traženim funkcionalnostima – istaknula je Selma Dražetić iz marketinga Gorenja Zagreb.

Linija kuhinjskih aparata Gorenje by Starck dostupna je u odabranim trgovinama u Zagrebu, Osijeku, Puli, Rijeci, Zadru i Splitu, a za više informacija posjetite Gorenje

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 03:14