OBJEKT ŽUDNJE

Grijanje sa stilom Mill WiFi panel-radijatorima

 

Bliži se sezona grijanja pa tvrtke naveliko predstavljaju novitete. Jedan od njih svakako je Mill WiFi panel-radijator. Poseban je po tome što omogućuje da upravljajte njime na dodir gumba uz pomoć Millheat aplikacije s bilo kojeg mjesta u svijetu, čineći vam tako život praktičnijim i ugodnijim.

- Aplikacija vam omogućuje upravljanje svim vašim lokacijama i neograničenim brojem radijatora istog korisnika. Namjestite tjedni program koristeći četiri načina rada: ugodno, spavanje, izvan kuće i isključeno. Programi su organizirani uz pomoću “povuci i pusti” funkcije, intuitivni su i jednostavni za postavljanje i dodavanje načina rada. Temperatura se automatski namješta prema vašim individualnim potrebama i dnevnim navikama - opisuju u tvrtki Kamin Studio koja prodaje radijatore.

Ovi radijatori posebni su po tome što omogućuju upravljanje na dodir gumba uz pomoć Millheat aplikacije s bilo kojeg mjesta na svijetu

- Podijelite upravljanje kućom s ostalim članovima obitelji i namjestite temperaturu posebno u svakoj prostoriji u kući.

Dođete li nekad ranije doma, jednostavno možete premostiti namještene programe kako biste došli doma u topao i ugodan dom. Aktivirajte način rada “odmor” kako biste smanjili račune za električnu energiju kad ste odsutni. Aplikacija će automatski povećati temperaturu u kući prije vašeg dolaska. S Mill WiFi integriranim panel-radijatorima možete smanjiti potrošnju električne energije dok uživate u ugodno ugrijanom domu, prema vašim individualnim potrebama i dnevnim navikama - dodaju.

Inače, Mill panel-radijatori najprodavaniji su radijatori u skandinavskim zemljama. Više o svemu možete doznati na web adresi www.kaminstudio.hr, a ove radijatore moći ćete pogledati i na sajmu Ambienta u sklopu Design Zone u paviljonu 7A od 10. - 14. listopada 2018. To će ujedno biti hrvatska premijera Mill WiFi uređaja.

Foto: Kamin Studio

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 00:34