Savršena!

Gwyneth Paltrow ima divnu klasičnu bijelu kuhinju koja nikada neće zastarjeti

 /IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Od genijalne upotrebe tekstura do inspirativnog sustava za pohranu – glumičina kuhinja podsjetnik je na trajnu svestranost bijele boje

Svaki centimetar vile Gwyneth Paltrow u Montecitu holistički je raj – dizajniran od strane proslavljene dizajnerice interijera Brigette Romanek. Naravno, u prostoru dizajniranom da izdrži test vremena, odabir boja je od ključne važnosti osobito u prostoriji koja se najviše koristi: kuhinji.

Oscarom nagrađena glumica Gwyneth možda je stekla međunarodnu slavu svojim ulogama u Iron Manu i Zaljubljenom Shakespeareu, no ona također stoji iza wellness brenda Goop – a uz njezinu ulogu dolazi i znanje o hranjivim receptima koje često dijeli.

image

Instagram/@ gwynethpaltrow

INSTAGRAM/@ GWYNETHPALTROW/

Nedavno je podijelila proces kuhanja na svom novom štednjaku Monogram Appliances. I dok smo neizbježno bili zavidni na njezinoj zdravoj večeri, pažnju nam je privukla njezina bijela kuhinjska pozadina – zajedno s rebrastim drvenim kaminom i zavidnim idejama za pohranjivanje tanjura.

‘Kuhinja je uvijek centralna točka našeg doma. Bilo da je riječ o večeri ili užini za djecu, najsretniji trenuci dana su usredotočeni na hranu‘, kaže Gwyneth na Instagramu. I lako je vidjeti zašto je toliko privlači prostor. Kuhinja nudi mnogo toga čemu se treba diviti, od mramorne pozadine iza štednjaka do kombinacije otvoreno-zatvorenih polica.

Glumičina kuhinja ima uglavnom bijelu paletu boja, ali koristi crne elemente kako bi prekinula inače besprijekornu shemu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. travanj 2024 12:37