Šik namještaj

H&M Home namještaj — moderan, praktičan za male prostore i ispod 500 eura

 H&M HOME/
Jeste li znali da H&M Home osim ukrasa i posteljine prodaje namještaj i rasvjetu?

Kao što se i očekivalo od popularnog modnog brenda, H&M-ova kućna kolekcija specijalizirana je za suvremene, aktualne komade po prihvatljivim cijenama.

image

Niski pomoćni stol

H&M HOME/

Podignite estetiku svog interijera bez obzira jeste li se preselili u novi dom ili želite udahnuti novi život u svoj postojeći životni prostor, H&M Home kolekcija pokriva svaku prostoriju u kući. Namještaj uključuje zadivljujuće bočne stoliće i udobne ležaljke, a tu je i niz šik rasvjete za stvaranje umirujućeg ambijenta. Pronaći ćete i dodatne male akcente, poput otmjenih ogledala i šarenih polica. Linija uključuje trendi siluete i materijale (kao što su ratan i drvo manga), ali i dalje zadržava klasične elemente. Također postoji ponešto za svaku paletu, bilo da ste ljubitelj boja ili obožavatelj neutralnih tonova.

image

Metalna zidna polica

H&M HOME/
image

Dječja stolica

H&M HOME/
image

Noćni ormarić od ratana

H&M HOME /

Bilo da preferirate minimalistički ili odvažni stil, imaju nešto za svaki stil uređenja doma. Tražite one završne detalje? Pogledajte posteljinu i dopunite je ukrasnim jastucima i navlakama za jastuke ili stvorite teksturirane slojeve s dekama i pokrivačima. Kada je riječ o ukrasima, dodajte mirisne svijeće u svoju kupaonicu, dajte svojim omiljenim biljkama mjesto koje ćete zvati domom u šik posudama za biljke ili eksperimentirajte sa zidnim zavjesama i elegantnim staklenim posuđem.

image

Pomoćni stol od drveta manga

H&M HOME/
image

Metalni stolić

H&M HOME/
image

Ormarić s kliznim vratima

H&M HOME/
image

Drvena sklopiva stolica

H&M HOME/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 05:52